Amajlija (Čarobni uticaji )

Svaka amajlija ima svojstvo da privuče sreću, doprinese zaštiti zdravlja i odbrani od negativne energije. U tradiciji mnogih kultura izrada amajlija od kristala ili drvenih perli temeljila se na osnovu zodijačkog znaka, dana ili meseca rođenja, planetarne pozicije ili godine rođenja. Svaka amajlija usko se nadovezuje za aspekt ispunjenja individualnih želja ili balansiranje energije.

amajlija

Tradicija izrada amajlija održana je sve do danas. Svaka amajlija je u skladu sa određenim energetskim osnovom koji ima za cilj da uravnoteži  stanje osobe i vrati potreban sklad. Na osnovu toga može se reći da svaka amajlija deluje kao suptilan “izolator” od negativne energije, kao što su uroci, crna magija, zlo oko. Mnoge amajlije izrađuju se na osnovu određene numerološke ili astrološke simbolike, odnosno, značenja i uticaja broja ili planete. Svaka amajlija ima lekovitu energiju, pa se može koristiti za meditaciju. Amajlija izrađena od kristala prema sopstvenom datumu rođenja može pojačati lične vibracije, uravnotežiti čakre i doprineti isceljenju. Simbolika amajlija prema broju kristala ima sledeće značenje

Amajlija sa 3 kristala pomaže u aktiviranju sreće, uspeha i stabilnosti.

Amajlija sa 6 kristala simbolizuje harmoniju, žensku energiju i princip jedinstva. Ova amajlija je u sprezi sa energijom Venere, ima u sebi energiju dva principa-ženskog i muškog. Ona se preporučuje osobama koje imaju određen broj šestica u svom datumu rođenja.

Amajlija sa sa 8 kristala nadovezuje se za pouzdanost, mir i koncentraciju misli. Ova amajlija je veoma popularna jer takođe simboliše povezanost sa osam anđela, duhovnim i materijalnim svetom. Mnogi magovi i okutisti ovu amajliju izrađuju na poseban način, a za njenu izradu koriste crni oniks.

Amajlija sa 10 kristala doprinosi uravnoteženju karme.

Amajlija sa 12 kristala pomaže kod situacija kada želimo da započnemo život iz početka, nakon velikih sudbinskih iskušenja.

Amajlija sa 13 kristala doprinosi srećnom ishodu situacija kod takmičenja.

Amajlija sa 18 kristala pomaže pri ojačavanju unutrašnje percepcije, vizija i intuicije.

Amajlija sa 21 kristalom doprinosi uspehu u karijeri.

Amajlija sa 33 kristala doprinosi ojačanju bioenergetskog polja i ojačavanju snage u životnim izazovima.

Amajlija sa 50 kristala pridonosi obnovi energije, nadovezuje se za planetu Merkur i u sprezi je sa uspesima u poslu i karijeri.

Facebook Comments