Amajlije za zodijačke znakove

Svakom znaku zodijaka odgovaraju određene amajlije koje će pojačati njihove pozitivne karakteristike i ublažiti sve one vrste ograničenja koje mogu uticati na prosperitet i materijalno obilje. Ove amajlije za zodijačke znakove mogu pomoći u ispunjenju želja, privlačenju sreće i neutralisanju negativnih blokada.

Amajlije za zodijačke znakove: Ovan – za ovaj znak preporučuje se amajlija u obliku ključa. Ova amajlija će pomoći u privlačenju profesionalnog uspeha i boljeg balansiranja energije u određenim situacijama. Predstavnici ovog znaka amajliju u obliku ključa mogu nositi u nakitu ili kao privezak. Najbolje je odabrati ključ od srebra, jer će on ujedno upiti svu negativnu energiju.

Amajlije za zodijačke znakove: Bik -za predstavnike ovog znaka najpogodnija je amajlija sa simbolom mačke koja označava oštroumnost i mudrost. Energija ove amajlije Biku će pomoći da na bolji način proceni određene situacije, pojača intuiciju i izbegne mnoge greške.  Ova amajlija podstiče fleksibilniji pristup i daje zaštitu od konfliktnih situacija.

Amajlije za zodijačke znakove: Blizanci – za ovaj vazdušni znak preporučuje se amajlija u obliku zvezde. Ova amajlija ojačava kreativnu stranu ovog znaka i pomaže u balansiranju energije. Takođe vraća harmoniju, ravnotežu i sklad.

Amajlije za zodijačke znakove: Rak  – ovom znaku odgovara amajlija u obliku deteline koja će doneti uspeh u sferi poslovanja i ljubavi. No, za one Rakove koji žele privući pažnju suprotnog pola ili vratiti sklad u partnerski odnos preporučuje se amajlija u obliku zmije ukrašen mesečevim kamenom.

Amajlije za zodijačke znakove: Lav – predstavnicima ovog znaka odgovara amajlija u obliku ptičijeg pera. Ona će pojačati kreativni potencijal Lava i vratiti energiju optimizma i radosti. Snaga ove amajlije doneće pomoć u vraćanju energetskog balansa u svakodnevnom životu.

Amajlije za zodijačke znakove: Devica – za ovaj zemljani znak zodijaka najpogodnija je amajlija u obliku zlatnog pšeničnog zrna. Ova amajlija pomoći će Devici da savlada postojeće teškoće, ostvari svoje ideje i ciljeve, ali ujedno privuče prosperitet.

Amajlije za zodijačke znakove: Vaga – ovom znaku zodijaka odgovara amajlija u obliku duple potkovice. Sa obzirom da je Vaga znak dualnosti, amajlija u obliku duple potkovice otvoriće nove mogućnosti  i privući prijatne događaje u njihov život. Amajlija duple potkovice znaku Vage pomoći će u ostvarenju materijalnih želja.

Amajlije za zodijačke znakove: Škorpija – ovom mističnom znaku zodijaka odgovaraju metalne amajlije sa simbolom linija igle i obaveznim crvenim kristalom. One će zaštititi predstavnike ovog znaka od upliva negativne energije i pomoći u prevazilaženju teških perioda. Takođe, ova amajlija pojačava vitalnost Škorpije i štiti od neiskrenih namera drugih ljudi.

Amajlije za zodijačke znakove: Strelac – za ovaj vatreni, dinamični znak zodijaka pogodna je amajlija u obliku kornjače. Zbog nedostatka strpljenja koje je prenaglašeno kod Strelca, amajlija u obliku kornjače umanjiće njegovu impulsivnu energiju u momentima kada treba realnije da sagleda određene situacije. Amajlija u obliku kornjače privući će prosperitet, napredak i umanjiti nestabilnost. Amajlija kornjače daje uravnoteženje energije, mudrost i strpljenje.

Amajlije za zodijačke znakove: Jarac  – ovom zemljanom znaku odgovara amajlija u obliku vilinog konjica. Ova amajlija predstavlja simbol dobrog raspoloženja, sreće i aktivnosti. Za osobe u ovom znaku amajlija vilinog konjica privući će prosperitet, vratiti entuzijazam i samopouzdanje.

Amajlije za zodijačke znakove: Vodolija – predstavnicima ovog znaka odgovara amajlija sa verskim simbolom, jer osim što će im doneti zaštitu od negativne energije, ona će ojačati njihovo duhovno područje i vratiti nadahnuće u svakodnevni život.

Amajlije za zodijačke znakove: Ribe – ovom vodenom znaku zodijaka odgovara amajlija sa simbolom Sunca. Ova amajlija podstaći će energiju većeg samopouzdanja, aktivnosti i ostvarenja ambicija. Predstavnicima ovog znaka amajlija Sunca pomoći će da ojačaju svoju unutrašnju snagu i budu fokusirani ka pravom smeru.

Facebook Comments