Anđeoska numerologija – ciklusi energije i životni put

Kroz brojeve iz datuma rođenja, anđeoska numerologija može nam pomoći da otkrijemo nove mogućnosti, ojačamo svoje samopouzdanje i stignemo do cilja bez dodatnog pritiska. Poznato je da postoji nekoliko vrsta anđela koji nas prate, daju zaštitu i vode nas kroz život. Anđeo čuvar je najpoznatiji i dodeljen je svakoj osobi na rođenju. Anđeo glasnik predstavlja sve ono što dolazi iznenada i i što će popraviti ili promeniti naš život na bolje. Anđeli spiritualni vodiči odgovorni su za naše duhovne kvalitete, razvijanje  dobrote i pravih vrednosti.

Na osnovu određenih tehnika iz anđeoske numerologije i brojeva iz datuma rođenja možemo saznati uticaj vibracija kojima smo međusobno povezani. Takođe, postoji metoda koja se sastoji od sabiranja brojeva iz datuma rođenja na osnovu koje otkrivamo kakav zadatak imamo u ovom životu, kakva su naša duhovna ubeđenja, kako da harmonizujemo svoj život i izbegnemo ponavljanje greški. Za ovu metodu iz anđeoske numerologije najpre treba napisati svoj datum rođenja i sve cifre sabrati dok se ne dobije jednocifren broj.

Na primer, osoba je rođena 12.04.1976. = 12+4+1976 = 1992 = 1+9+9+2 = 21 = 2 + 1= 3 Dobijeni broj 3 simboliše naš put i anđela koji nam je dodeljen.

Životni put broj 1 – simboliše ambiciozne i dinamične osobe uvek spremne za inicijativu. Pripada anđelu Vehuiah koji je od osam serafima.

Životni put broj 2 – izražava veliku kreativnost, maštovitost i umetnička načela. Ove osobe su u večitoj potrazi za harmonijom i skladom. Pripada anđelu Haziel, simboliše opraštanje i milosrđe.

Životni put broj 3 – ove osobe imaju jaku potrebu da duhovno napreduju. Poseduju jaku intuiciju i nekada znaju biti previše idealistične. Anđeo ovih osoba je Caliel.

Životni put broj 4 – to je broj stabilnosti i sigurnosti. I pored dosta praktičnih tendencija, osoba često može imati prisutan osećaj straha. Povezuje se sa anđelom Nith-haiah.

Životni put broj 5 – vaš život je veoma neobičan. Imate jaku vitalnu energiju i večiti ste optimista. Vaš anđeo je Iehuiah.

Životni put broj 6 – odgovornost i pouzdanost su neki od vaših osnovnih kvaliteta. Broj 6 povezuje se sa anđelom Hahahel.

Životni put broj 7 – ovo je broj ekscentričnih osoba koje se tokom života susreću sa brojnim izazovima, teškoćama i ljubavnim neskladom. Povezuje se sa anđelom Vehuel.

Životni put broj 8 – ovde dominira prilagodljivost, konstruktivnost i fokus ka materijalnoj sferi. Vaš anđeo je Nemamiah.

Životni put broj 9 – uvek ste spremni da branite svoje stavove i često mislite da ste u pravu. Posedujete jak šarm i magnetizam. Vaš anđeo je Mehiel.

Facebook Comments