Astetski horoskop – predviđa budućnost

Pored brojnih vrsta horoskopa koji nam mogu otkriti šta nam očekuje u narednom periodu, postoje i oni koji su nešto drugačiji od ostalim. Astetski horoskop star je više od dve hiljade godina i daje nam predviđanje za neposrednu budućnost kroz neki od devet znakova. Prvo treba izračunati brojeve iz dva datuma.  Prvo se računaju brojevi iz datuma sopstvenog rođenja dok se ne dobije jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.04.1985, postupak se radi na sledeći način:

1+3+4+1+9+8+5 = 31. Ukoliko dobijemo dvocifren broj, onda ga ponovo sabiramo dok ne dođemo do jednocifrenog, u ovom slučaju to je 3+1=4.

Ako želimo da saznamo šta nam predviđa budućnost ili da li je ooređeni dan povoljan za donošenje novih odluka, tada se sabiraju cifre iz tog datuma. Na primer, odabrali smo datum 13.8.2016. Brojeve najpre saberemo i svedemo na jednocifren:  13+8+2+1+6= 21. Dobijeni broj sabiramo, 2+1=3.

Sledeći korak je da se dobijeni brojevi, u našem slučaju 4 i 3 saberu, 4+3=7. Dobijeni broj odnosi se na jedan znak astetskog horoskopa i on nam nosi sledeću poruku:

Astetski horoskop Broj 1 – Krokodil

Očekuju vas čarobni trenuci i jedno od veoma srećnih životnih razdoblja. Bićete okruženi radošću, ljubavlju i brojnim susretima. Dobro raspoloženje prenećete i na svog partnera. U ljubavi imaćete bolje slaganje sa voljenom osobom i mnogobrojne zajedničke aktivnosti.

Astetski horoskop Broj 2 – Koza

Ukoliko ste dobili ovaj broj to znači da morate biti više strpljivi. Možda je ovo idealno vreme da sagledate postignute rezultate i neki period provedete u razmišljanju o daljim akcijama. Nemojte žuriti u sprovođenju svojih ciljeva. Očekuje vas izvesno poboljšanje u poslovnom području i na materijalnom planu.

Astetski horoskop Broj 3 – Voda

Ovaj znak smatra se veoma pozitivnim, jer predočava na period čišćenja i razrešenja situacije. Voda je simbol pokreta, što ukazuje na pozitivan pomak, dolazak radosti i sreće u vaš život. Iskoristite date prilike koje će vam biti pružene. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu. Više pažnje treba obratiti na ulaganje u finansijskom segmentiu.

Astetski horoskop Broj 4 – Trska

Simbol trske ukazuje nam da stvari više moramo gledati sa duhovne strane. Nalazite se u periodu kada ne ide onako kako ste planirali, zbog čega je prisutan osećaj pesimizma ili depresije. Ne smete gubiti nadu bez obzira na sadašnju situaciju. Period koji dolazi doneće poboljšanje, ali moraćete da pokažete više istrajnosti i jake volje.

 

Astetski horoskop Broj 5 – Obojeni leopard

Ako ste dobili broj 5 to se tumači kao dolazak sjajnog perioda u neposrednoj budućnosti. Možete očekivati rast u segmentu posla i karijernog napretka. Biće vam pružene brojne prilike i šanse za poboljšanje. U području ljubavi moguće je novo poznanstvo ili neka promena u postojećoj vezi.

Astetski horoskop Broj 6 -Orao

Orao se smatra veoma komplikovanim simbolom u astetskom horoskopu. On predočava na prisutnost otežanja i prepreka koje se mogu savladati samo ukoliko postoji jaka volja. Ovaj simbol odnosi se na neophodnost promena koje morate imati u svom pristupu kako bi ostvarili napredak.

Astetski horoskop Broj 7 – Vetar

Vetar je simbol promene. Ovaj znak tumači se kao dolazak neočekivanih  događaja u vašem životu. Takođe, on otkriva da ćete imati podršku bliskih osoba, porodice i prijatelja  što će vam omogućiti da dođete do ostvarenja svojih želja.

Astetski horoskop Broj 8 – Vatra

Simbol vitalnosti, jačine, akcije i snage. U periodu koji dolazi vi morate uzeti više inicijative kako bi došli do očekivanog uspeha. Posedujete dosta snage i volje pa je potrebno koristiti ih za oblikovanje sopstvene sudbine. Nemojte da oklevate, već predano i hrabro koračajte napred.

Astetski horoskop Broj 9 – Kiša

Kiša kao simbol u astetskom horoskopu smatra se jednim od najradosnijih i najsrećnijih. Trud koji ste uložili doneće očekivane nagrade u budućnosti. Po pitanju ljubavi morate biti odlučniji i spremni za preuzimanje inicijative.

Facebook Comments