Astro-moda

Poznato je da ženske predstavnice svakog horoskopskog znaka imaju svoj jedinstven i originalan stil kada je u pitanju odabir boja, šminke i odeće. Kroz astrologiju veoma je zanimljivo videti kako su ti stilovi simbolično predstavljeni.

Astro-moda: Horoskopski znak Ovan

Šminka ženskih osoba rođenih u ovom znaku je najčešće veoma umerena, bez jakih tonova. Bež, nežno žuta i plava su boje koje su povoljne za znak Ovna. Dosta pažnje ovde se posvećuje nezi kose.

Astro-moda: Horoskopski znak Bik

Ovde dominira čitav spektar i niz različitih boja. Ženske osobe rođene u ovom zemljanom znaku dosta pažnje posvećuju odeći, prirodnim tretmanima lica i tela.

Astro-moda: Horoskopski znak Blizanci

Za vazdušni znak Blizanca veoma je važno da uvek bude u trendu. Odabir boje garderobe dosta zavisi od njihovog raspoloženja. Uglavnom to su veseli, jarki i šareni tonovi.

Astro-moda: Horoskopski znak Rak

Emotivni i nežni znak Rak uživa u odeći koja je pastelnih i nežnih boja. Po pitanju odabira garderobe su veoma fleksibilni. Dosta pažnje posvećuju nezi kože i odabiru neobičnih frizura.

Astro-moda: Lav

Ovaj vatreni znak horoskopa uživa u jakim i veselim bojama.  Sve nijanse žute, bakarne, naranadžaste i purpurne boje su ovde dominantne. Posebnu pažnju ženske osobe  rođene u znaku Lav posvećuju nezi tela, zavodljivim kupkama i egzotičnim mirisima.

Astro-moda: Devica

Ozbiljna i praktična Devica uvek će se odlučiti za klasičan stil, gde je naglašen aspekt funkcionalnosti i diskretnosti. Ove osobe vole nijanse u zemljanim tonovima, sa akcentom na kreativne detalje.

Astro-moda: Vaga

Romantične i nežne Vage privlače imaju specifičan ukus kada je moda u pitanju. Njih privlače boje poput bele, roze, lubičaste, braon i crvene. No, sa vremena na vreme  mogu težiti klasičnom i nešto konzervativnijem stilu. Dosta brinu o nezi kose i odabiru prave frizure koja će naglasiti njihovu ravnotežu.

Astro-moda: Škorpija

Mistične i harizmatične Škorpije imaju neobičan i jedinstven stil. Uživaju u bojama koje ističe njihovu tajnovitost i ženstvenost. Najčešće, to su ljubičasta, crvena i crna boja. Ženske predstavnice ovog znaka vole da eksperimentišu, a vrlo lako znaju i da zapostave svoj izgled.

Astro-moda: Strelac

Ovaj dinamični i aktivni znak zodijaka voli svetle boje. Privlače ih nijanse koje odaju utisak svežine i optimizma. Akcentuju detalje na odeći. Vole mešavinu stilova, počev o sportskog, pa do apsolutno ženstvenog.

Astro-moda: Jarac

Horoskopski znak Jarac- uvek elegantan, doteran i sa naglašenim sofisticiranim stilom. Ovde se prednost daje sivoj i crnoj boji. Ženske predstavnice ovog praktičnog znaka preferiraju klasičan stil i kvalitetne komade garderobe.

Astro-moda: Vodolija

Nepostojana i nepredvidljiva Vodolija uvek iznenađuje svojim stilom i odabirom boja. Od klasičnog do konvencionalnog, pa sve do inovativnog i zabavnog. Vodolija voli ekstravaganciju, neobične stilove, kao i nijanse. Frizura i boja kose ovog vazdušnog znaka uvek je naglašena i drugačija.

Astro-moda: Ribe

Šarmantne i zavodljive Ribe vole suptilne tonove i boje garderobe. Odgovara im garderoba koja ističe njihovu ženstvenost, a boje za koje se odlučuju su nežno plava i pastelno zelena. Vole detalje, poput ogrlica, ešarpi, a takođe odabir pravih cipele doprineće da se osećaju savršeno.

Facebook Comments