Astro – numerologija: Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću

Kombinovanjem astrologije i numerologije možemo saznati koji je idealan dan za postizanje uspeha i dobitke u igrama na sreću, lutriji i lotou. Svaki dan u nedelji povezuje se sa određenim planetama i brojevima. Kada su u pitanju igre na sreću postoji veoma uspešna metoda iz astronumerologije koja uzima u obzir sve važne detalje – dan u nedelji, položaj planeta i određeni čas. U nastavku su prikazani najpovoljni dani i brojevi za 12 zodijačkih znakova koji ih mogu dovesti do uspeha u igrama na sreću.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Ovan

Vaš srećan broj je jedan, a srećan dan je utorak. Da bi povećali šanse za dobitak  smatra se da je najbolje igrati utorkom  1, 10, 19. i 28. u mesecu. Najbolje vreme za igre na sreću  je u 13:00 h i noću u 01:00. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku, a Mars vladar Ovna je u direktnom hodu, tada postoje velike šanse za uspeh.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću -Bik

Vaš srećan broj je dva, a srećan dan petak. Kada ovaj dan padne 2, 11, 20 u mesecu smatra se najpogodnijim za uspeh. Najbolje vreme za igre na sreću je u 14:00 h i noću u 02:00. Takođe u znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Venera treba da bude u direktnom hodu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Blizanci

Vaš srećan broj je 3, a srećan dan je sreda, pa treba izabrati 3, 12, 21 i 30. u mesecu. Najbolje vreme za igre na sreću je u 15:00h i 03:00. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a Merkur vaš vladar treba da bude u direktnom hodu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Rak

Vaš srećan broj je 4, a srećan dan je ponedeljak. Najpogodniji je dan ponedeljak kada padne 4, 13, 22 i 31. Najbolje vreme za igre na sreću  je u 16:00h i 04:00 noću. Kada se mlad ili pun Mesec nalazi u znaku to će povećati šanse za dobitak.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Lav

Vaš srećan broj je 5, a srećan dan je nedelja. Kada ovaj dan padne 5, 14, 23 u mesecu smatra se najpogodnijim za uspeh. Najbolje vreme za igre na sreću  je u 17:00 h i 05:00 ujutru. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i vreme se poklapa sa mladim Mesecom ili mladinom to je idealan ciklus za igre na sreću.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Devica

Vaš srećan broj je 6, a srećan dan sreda. Najbolje je da odabrati ovaj dan, a posebno ukoliko padne 6, 15 i 24. Najbolje vreme za igre na sreću je u 18:00h i 06:00 ujutru. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Merkur mora biti u direktnom hodu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Vaga

Vaš srećan broj je 7, a srećan dan je petak.  Idealno je izabrati ovaj dan posebno ukoliko se podudara sa datumima 7, 16 i 25. Najbolje vreme za igre na sreću je u 07:00h ujutru i 19:00. U znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Venera mora da bude u direktnom hodu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Škorpija

Vaš srećan broj je 8, a srećan dan je utorak. Ovaj dan je posebno povoljan, naročito kada padne 8, 17 i 26. Najbolje vreme za igre na sreću je u 08:00h i 20:00. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i planete Pluton i Mars idu direktnim hodom to će doneti mogućnost za pobedu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Strelac

Vaš srećan broj je 8, a srećan dan je četvrtak. Idealno je izbarati ovaj dan naročito 9, 18 i 27. Najbolje vreme za igre na sreću  je u 09:00h i 21:00. Takođe, u znaku ne treba da budu retrogradne planete, a vladar Jupiter mora biti u direktnom hodu.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću -Jarac

Vaš srećan broj je 1, a srećan dan je subota. Najbolje je odabrati ovaj dan posebno kada padne 1, 10, 19. i 28. Najbolje vreme za igre na sreću je  u 13:00 i 01:00 noću. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku i Saturn, vladar ide direktnim hodom to će doneti dosta mogućnosti za uspeh.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Vodolija

Vaš srećan broj je 2, a dan subota. Najpogodnije je izabrati ovaj dan posebno kada se podudara sa datumima 2, 11, i 20. Najbolje vreme za igre na sreću je u 14:00 i 02:00h ujutru. Ako nema retrogradnih planeta u znaku, a Uran i Saturn su u direktnom hodu to će biti najbolji period za igre na sreću.

Brojevi otkrivaju uspeh u igrama na sreću – Ribe

Vaš srećan broj je 3, a srećan dan je četvrtak. Najpovoljnije je odabrati ovaj dan posebno kada padne 3, 12, 21 i 30. Najbolje vreme za igre na sreću je u 15:00 i 03:00 ujutru. Ukoliko nema retrogradnih planeta u znaku, a Neptun i Jupiter su u direktnom hodu, to je idealno razdoblje za ostvarenje uspeha.

Facebook Comments