Astro – numerologija: Ljubavni brojevi otkrivaju slaganje u vezi

Astro-numerologija nam pomaže da otkrijemo šta možemo očekivati od postojećeg ljubavnog partnerstva  u budućnosti. Da bi saznali koliko će veza biti uspešna, treba sabrati brojeve svog datuma rođenja sa datumom rođenja  partnera.

Primer:

Vaš datum rođenja je 08.07.1988.

Partnerov datum rođenja 13.03.1987.

Saberite brojeve svog datuma rođenja: 8 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5

Saberite brojeve partnerovog datuma rođenja: 1 + 3 + 3 + 1 + 9 + 8  + 7 = 32 = 3 + 2 = 5

Zbir oba broja: 5 + 5 = 10, odnosno, 1.

 

Ljubavni brojevi: 1

U ovom odnosu dominiraju aspekti radosti i romantike. Jedinica kao broj partnerstva označava vreme lepih trenutaka, dobrog slaganja i uspešnog prevazilaženja nesuglasica.

Ljubavni brojevi: 2

U astronumerologiji ovaj broj povezuje se sa energijom zajedništva, sklada i zajedništva. Ovo partnerstvo ima predispoziciju za dugoročnost i trajnost.

Ljubavni brojevi: 3

U ovom odnosu vlada sklad, mir i uzajamno razumevanje. Iako  nema mogo dinamike, partneri se odlično nadopunjavaju, teže skladu i harmoniji.

Ljubavni brojevi: 4

Broj 4 ukazuje na konzervativna načela i posvećenost poslovnom području. U ljubavi  oslikava odnos u kome su osobe dosta fokusirane ka radu, zbog čega zapostavljaju zajedničke aktivnosti.

Ljubavni brojevi: 5

Broj 5 oslikava dosta dinamičan i aktivan odnos. Partnerima nikada nije teško da odvoje vreme da budu zajedno. Zabava  i izlasci označavaju važan aspekt njihove veze.

Ljubavni brojevi: 6

U astro-numerologiji 6 se povezuje sa elementima jake strasti, romantike i duboke privrženosti. Partneri  znaju kako da održe vezu stabilnom i postojanom.

Ljubavni brojevi: 7

Ovo je odnos dve srodne duše. Veruje se da ova kombinacija ukazuje na sudbinsko partnerstvo. Obe osobe krasi dosta entuzijazma što im pomaže da uspešno savladaju prepreke.

Ljubavni brojevi: 8

Za ovu vezu smatra se da može biti veoma uspešna u budućnosti. Zajednički projekti, istrajnost i ambicioznost doprinose odličnoj saradnji i uzajamnom napretku.

Ljubavni brojevi: 9

Broj 9 ukazuje na veoma komplikovan i složen odnos. Velika ljubomora i posesivnost vremenom samo dodatno mogu komplikovati vezu i doneti brojne nesporazume i konflikte.

Facebook Comments