Astrologija: Magični rituali, amajlije i srećni brojevi u 2017. godini – zadnji deo

Strelac:

Zaštitni kristal u 2016 – za zodijački znak Strelac biće kamen ahat. On će štititi od problema i velikih izazova.

Amajlija – simbol zlatne ribe na privesku osiguraće blagostanje i pobedu nad predstojećim teškoćama.

Magične kupke – koristite kupke jasmina i aromatičnih biljki za veću privlačnost i šarm.

Boja sreće u 2016 – nijanse zlatne i crvene boje ovom znaku zodijaka  privući će radost, obilje i doprineti boljim rezultatima u radu.

Srećni brojevi u 2016 – 9, 12, 31, 44.

Magični rituali – subotom koristite rituale sa voćem i medom za prevazilaženje teškoća u ljubavi. Svećice žute i zlatne boje u ritualima osnažiće vašu energiju.

 

Jarac:

Zaštitni kristal u 2016 – nosite crni turmalin tokom 2016. godine za privlačenje novih mogućnosti na poslovnom planu i zaštitu od negativnih vibracija.

Amajlija – za vas idealna amajlija u ovoj godini biće Davidova zvezda. Ova amajlija oteraće zle uticaje iz vašeg života i doprineti boljem protoku energije.

Magične kupke – za pročišćenje i pozitivni podsticaj koristite energetske kupke sa kamilicom.

Boja sreće u 2016 –  koristite nijanse roze i ružičaste boje u ovoj godini za veću privlačnost i šarm.

Srećni brojevi u 2016 – 1, 15, 28, 35.

Magični rituali –  za privlačenje sreće koristite ritual sa zelenim jabukama i začinom klinčić. Za ostvarenje želja,  blagostanje i veću odlučnost palite svećice braon boje.

 

Vodolija:

Zaštitni kristal u 2016 – za Vodoliju kristal jaspis biće idealan saveznik  za blagostanje, popravljenje odnosa u ljubavi i prijateljstvu. Energija ovog kristala pomoći će vam da prevaziđete mnoga ograničenja  koja ste nametnuli sami sebi.

Amajlija – tokom 2016. godine nosite simbol bele golubice na svojoj amajliji, jer će on vratiti sklad u vaš život i doprineti većoj harmoniji u odnosu sa drugima.

Magične kupke – nekoliko puta mesečno koristite kupke sa lavandom za vraćanje lepote i unutrašnjeg balansa.

Boja sreće u 2016 –  bela boja doneće veću jasnoću i istinu kojoj težite. Nijanse svetlo plave boje pojačaće vašu mističnost i doprineti  ostvarenju uspeha.

Srećni brojevi u 2016 – 7, 21, 35, 42.

Magični rituali – petkom koristite rituale sa ruzmarinom, medom i vinom za privlačenje nove ljubavi.  Svećice svetlo zelene boje palite za sreću, mir i veći porodični sklad.

 

Ribe:

Zaštitni kristal u 2016 – za zodijački znak Ribe tirkiz će biti kamen zaštitnik. On će privući sreću u vaš život i nove puteve.

Amajlija  – u 2016. godini koristite nakit sa tirkizom za zaštitu, prijateljstvo i sreću. Tirkiz koji se drugačije naziva kamen sreće ili kamen anđela privući će svom vlasniku zaštitu anđeoskih bića.

Magične kupke – koristite energetske kupke sa mešavinom ruzmarina i latica bele ruže za veći mir i privlačenje duhovne zaštite.

Boja sreće u 2016 – nijanse koralnih i zlatnih boja pomoći će vam u sticanju veće jasnoće. Kombinacija ovih boja takođe će biti pogodna za realizaciju mnogih ideja.

Srećni brojevi u 2016 – 4, 18, 25, 31.

Magični rituali – petkom koristite rituale sa sedam različitih cvetova za sreću i ispunjenje želja. Svećice purpurne boje palite za neutralisanje loše energije.

Facebook Comments