Astrološka kombinacija (Ribe – Vodolija)

U ljubavnom partnerstvu između Ribe – Vodolije prisutni su elementi romantike, energije entuzijazma i težnje za ralizaciju zajedničkih ideala. Ambicije i interesi koje dele ova dva znaka čine odnos dosta kompatibilnim i skladnim.

Oba partnera teže individualnosti i slobodi, ali na potpuno drugačije načine. Problemi u ovom zajedništvu su vrlo retki, jer oba znaka su tolerantna i ekscentrična na svoj način, što im daje prostora da se bave svojim originalnim i kreativnim idejama.

Riba spada u vodeni znak zodijaka, dok je Vodolija vazdušni znak. Spoj vodenog i vazdušnog elementa u ljubavi ukazuje na deljenje ambicija, interes za mistiku i istraživanje.  Međutim, kombinacija vodenog i vazdušnog elementa uvek sa sobom nosi određenu dozu napetosti, što može  uticati na povremen nesklad, sukobljivost i nestrpljenje.

Zodijačkim znakom Riba vladaju Neptun i Jupiter – planete duhovnosti mašte i filozofije. Vodolijom vladaju Uran i Saturn što ovom znaku daje inovativnost, originalne ideje i sposobnost dobre organizacije. U ljubavi spoj ovih planetarnih energija u fokus stavlja romantiku i napredne ideje. Znaku Vodolije koga odlikuje tajanstvenost i tvrdoglavost trebaće dosta vremena da bi razumeo i prihvatio duboke emocije i vrlo osećajnu prirodu Ribe.

Riba spada u promenljivi znak, dok je Vodolija fiksni  znak zodijaka. U ljubavnoj zajednici ova dva znaka na drugačije načine prihvataće odgovornosti i obaveze. Dinamični znak Vodolije situacju će sagledavati na racionalan i analitičan način, dok će partner u znaku Ribe uglavnom odlagati preuzimanje odgovornosti.

U ljubavnom partnerstvu, Ribe – Vodolija lako rešavaju postojeće nesuglasice i uvek su spremni da oproste i zaborave konflikte. Riba je znak saosećajnosti, suptilnosti, milosrđa, dok je Vodolija  često impulsivna, nepristupačna, tvrdoglava i nagla u donošenju odluka. Spoj ova dva znaka u ljubavi daje dobro razumevanje na emotivnom i romantičnom planu, dok  u intelektualnom području  im treba dosta vremena da prihvate uzajamnu različitost.

U astrološkoj kombinaciji između muškarca Ribe i žene Vodolije prisutna je velika privlačnost, duboke emocije i toplina. Iako odnos između ova dva znaka može varirati, ideali koje dele mogu doneti veliki sklad. Sami po sebi Ribe i Vodolija su veliki idealisti, gde inspiracija i osećanja igraju važnu ulogu za dugotrajnost. Muškarac Riba i žena Vodolija imaju vrlo harmoničan odnos u prijateljstvu i intimnom području. Ono što predstavlja slabu stranu ovog odnosa je tendencija Vodolije za slobodom i prevelika posesivnost muškarca Ribe.

U astrološkoj kombinaciji žena Riba- muškarac Vodolija dominantan je nedostatak razumevanja i topline u emocionalnoj sferi. Nežna i saosećajna partnerka u znaku Ribe diviće se ambicioznoj i istrajnoj prirodi saputnika u znaku Vodolije. Međutim, njegove ambicije i želje neće biti u skladu sa načelima partnerke u znaku Ribe. Nestrpljenje i ekscentrična priroda muškarca Vodolije vremenom može postati preteška za emotivnu i nežnu saputnicu u znaku Ribe.

Facebook Comments