Astrološka kombinacija (Škorpija-Jarac)

Astrološka kombinacija fiksnog znaka Škorpije i kardinalnog znaka Jarac daje vrlo inicijativno partnerstvo u kome je glavni cilj održavanje stabilnosti i odgovornost.

Planetarni vladari Škorpije Pluton i Mars ovom znaku jaku intuiciju, upornost i ambicioznost. Vladar zodijačkog znaka Jarac je Saturn zadužen za odgovornost, rad i disciplinu. Spoj vodenog i zemljanog znaka u ljubavi daje velike mogućnosti i potencijale. U ljubavi Škorpija- Jarac spremni su da ulože dosta energije kako bi postigli potreban sklad i poboljšali postojeće partnerstvo.

U astrološkoj kombinaciji muškarac Škorpija-žena Jarac prisutno je dosta kompatibilnih elemenata, ali i izazova koje je potrebno savladati. Ono što ovu kombinaciju čini kompatibilnom je njihova praktičnost da realizuju određene ciljeve i na taj način skladno funkcionišu u zajednici. No, sa druge strane, određene razlike u perspektivi stvaraju neizbežnu složenost odnosa.

Muškarac Škorpija ima više intuitivan pristup situacijama, voli izazove i poseduje jak emocionalni intenzitet. Za razliku od njega, ženu Jarac krasi praktičnost i odlučnost. U ovom partnerstvu nedostatak romantike i strasti može biti glavni uzrok izazova.

Ovaj astrološki par može imati dosta nesuglasica vezanih za područje emocija, osećanja, jer će Škorpija uvek stavljati naglasak na romantičnu stranu, što će njegova saputnica u znaku Jarca dočekati sa dozom rezervisanosti. Škorpija je intenzivna i strastvena, dok je Jarac više usmeren ka ostvarenju poslovnih ciljeva.

U ljubavi i bračnoj zajednici ovaj par može ostvariti dugoročnost. Konflikti i problemi između astrološkog para muškarac Škorpija-žena Jarac mogu početi onda kada jedan partner bude pokazao nedostatak volje ili slabost ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. Zbog naglašene različitosti u načinu realizovanja ideja i individualnom poristupu, odnos je prožet određenom neravnoteženom i međusobno neusklađenom energijom.

Tradicionalno astrološka kombinacija žena Škorpija-muškarac Jarac smatra se odličnom u prijateljstvu i poslovnoj saradnji. U ljubavi ova dva znaka mogu se suočiti sa brojnim izazovnim sitaucijama koje će zahtevati dosta odricanja sa jedne strane, ali i velikog međusobnog zalaganja. Žena Škorpija strpljivo i spremno će ići ka ostvarenju ciljeva, dok neumoran duh Jarca neće biti dovoljno prilagodljiv u pristupu.

Jedna od najvećih mana ovog partnerstva je nedovoljna sličnost u željama, što može ometati skladno i funkcionalno delovanje u odnosu. Ali, ukoliko partneri imaju druge pozitivne aspekte u horoskopu, tada će ova kombinacija ići u pozitivnom smeru.

Astrološka kombinacija Škorpija –Jarac ima dosta potencijala, ali zbog neravnoteže voda –zemlja može doći do urušavanja emocionalnog sklada, odgovornosti i praktičnog pristupa.

Facebook Comments