Astrološka kombinacija ( Škorpija – Lav )

Škorpija i Lav kao dva sasvim različita znaka horoskopa mogu zasnovati veoma emocionalno i dinamčno partnerstvo. Kada je reč o ljubavi, ovaj odnos ne može biti u potpunosti skladan, jer emocionalni intenzitet Škorpije neće se podudarati sa tendencijama i željama Lava, što može prouzrokovati mnoge probleme.  Težnja Škorpije da manipuliše Lavom, njegova izrazita posesivnost i ljubomora često će inicirati sukobe i brojne izazove.

Ova dva fiksna znaka imaju veoma jake stavove, nepopustljivi su u svojim namerama i ciljevima, što daje mnogo poteškoća u zajedništvu. U zajedničkom partnerstvu, mnogi oprečni stavovi, doneće opasnost i velike nevolje zbog kojih će stabilnost odnosa biti poljuljana.

Kombinacija vode ( Škorpija) i vatre ( Lav ) predstavlja izazove i sukobljivost, jer Škorpija će uvek težiti nečemu novom ili boljem, dok će Lav želeti ravnopravnost i razumevanje.

Partneri u ovom odnosu često mogu pogrešno protumačiti određene situacije ili postupiti bezosećajno, što će dovesti do velike napetosti i nemogućnosti da se oprosti.

U astrologiji, ova dva znaka, Škorpija- Lav, nalaze se u kvadratu što donosi mnoge emocionalne izazove i velike poteškoće.

U astrološkoj kombinaciji muškarac Škorpija-žena Lav prisutno je dosta senzualne energije, no, sitaucija često može ići u dva smera. Muškarac Škorpija  ima tendenciju neposrednosti, posesivan je, ali ima previše kratki fitilj. Zbog svog teškog temperamenta i tendencije da dominira na određen način, često može iskušavati strpljenje svoje partnerke. Ženu Lav krasi velikodušnost, upornost i iskrenost. Ono što je može iritirati kod saputnika u znaku Škorpije je njegova tajnovistost i sklonost da koristi elemente iznenađenja. U ovom partnerstvu za dugoračan opstanak potrebno je postaviti određena pravila, biti iskren i izbegavati tendenciju dominacije nad saputnikom. Samo kroz dobar balans može doći do rezultata i opstanka odnosa.

U astrološkoj kombianciji žena Škorpija- muškarac Lav oba partnera biće privučena tajanstvenim magnetizmom, što će biti samo pozitivan okvir na početku odnosa. Žena Škorpija u ljubavi osvaja svojom predanošću i iskrenošću, dok muškarac Lav privlači svojom harizmom i snagom. U zajednici, žena Škorpija- muškarac Lav prisutno je obilje jake energije. Pluton i Mars vladari Škorpije i Sunce vladar Lava ukazuju na tendenciju visokih očekivanja od partnerstva. Međutim, zbog nemogućnosti da razumeju svoju različitost, prihvate sve mane i slabosti partnera, ovaj astrološki par često će doživljavati prepreke.

Kada je reč o pitanju intimnosti, kombinacija Škorpija-Lav,smatra se jednom od najkompatibilnijih ili drugim rečima obiluje jakom seksualnom privlačnošću i ogromnom strašću.

 

 

Facebook Comments