Astrološka kombinacija (Škorpija – Škorpija)

Astrološka kombinacija Škorpija-Škorpija predstavlja spoj jake strasti, dinamičnosti i tajnovitosti. Oba znaka zrače jakom harizmom i šarmom.

Škorpija je osmi znak zodijaka. Vladar Škorpije je Pluton, planeta  transformacijje, kao i Mars planeta snage i dinamike. Ova dva astrološka znaka veoma su strastvena i emocionalna u ljubavi. Škorpije su spremne na sve kako bi savladale prepreke i stigle do cilja. Iako imaju dosta zajedničkih osobina i karakteristika, u ljubavi mogu biti sklone konfliktu i ljubomori.

Kada dve Škorpije naprave emotivnu vezu može se očekivati puno strasti, duboko razumevanje i spremnost da zajedno savladaju sve prepreke.

Da bi ovaj astrološki par ostvario maksimalnu kompatibilnost, potrebno je da ljubomoru i posesivnost ostave po strani. Planetarni spoj vladajućih planeta ovaj odnos može učiniti teškim, usled napetosti i čestih zbunjujućih situacija.

U astrološkoj kombinaciji  Škorpija –Škorpija oba partnera težiće dominaciji, što može rezultirati brojnim konfliktima i svađama. Škorpija ne voli ograničenja i često se dešava da zbog nedostatka strpljenja i razumevanja odnos bude neharmoničan.

Po prirodi Škorpije su veoma osetljive i emocionalne, pa ih je veoma lako povrediti. U ljubavi su veoma posvećene, ali zbog težnje za dominacijom lako gube kontrolu što im može uzrokovati brojne probleme. Visok stepen tolerancije i razumevanja učiniće da ova astrološka kombinacija bude uspešna, a partneri uživaju u međusobnoj predanosti i ljubavi.

Škorpija pripada elementu vode i kao takva ima naglašenu emotivnu prirodu. Ovaj znak sklon je da napravi nepredviđene poteze ili da iznenada promeni svoju perspektivu.

U ljubavi, za ovaj vodeni znak je od ključnog značaja da prevaziđe postojeće prepreke i izazove, ublaži svoju agresivnu stranu. U suprotnom, u astrološkoj kombinaciji Škorpija-Škorpija može biti naglašen aspekt sukobljivosti.

U prijateljstvu i poslovnom partnerstvu vlada kompromis i veoma srdačan odnos. U ljubavi Škorpija može pružiti maksimume svom emotivnom partneru samo ukoliko zaključi da je partner vredan toga. Poštovanje i odanost su od ključnog značaja za predstavnike ovog zodijačkog znaka.

U području romatike i seksualnosti, ovo je veoma moćna kombinacija, jer oba partnera karakteriše jaka strastvenost , snaga i intenzivne emocije.

 

 

Facebook Comments