Astrološka kombinacija (Škorpija –Strelac)

Škorpija je osmi znak zodijaka. Spada u veoma progresivne znakove. Priroda Škorpija je ekstremna, neumoljiva i vrlo tajanstvena. Strelac je deveti znak zodijaka. Ima avanturističku i nemirnu prirodu. Vladar Strelca je Jupiter –poznat kao velika sreća u zodijaku. U ljubavnom partnerstvu Škorpija- Strelac prisutno je dosta entuzijazma, nepredvidljivosti i impulsivnosti.

Atrološka kombinacija muškarac Škorpija-žena Strelac  predstavlja spoj intezivnih emocija, maštovitosti i uzajamnog poštovanja. Muškarca u znaku Škorpije karakterišu duboki osećaji, jake emocije, analitičnost i nezaobilazna crta mističnosti. U ljubavi želi poštovanje, beskrajnu lojalnost  i odanost partnerke. Ovaj vodeni znak sklon je povremenim flertovima, kao i iznenadnim promenama perspektive.

Žena Strelac je dinamična, aktivna, uvek sa željama za nove kreativne ideje. Često zna da bude napeta, brzo se ljuti, ali je u suštini veoma srdačna i dobronamerna. U ljubavi teži izgradnji potpuno iskrenog i otvorenog odnosa sa partnerom.  U ovom astrološkom spoju, muškarac Škorpija može biti previše zahtevan i posesivan, što će biti glavni kamen spoticanja za njegovu saputnicu u znaku Strelca.

Iako ova astrološka kombinacija ima dosta elemenata kompatibilnosti, partneri više treba da budu posvećeni zajedničkim ciljevima i poboljšaju komunikaciju koji su od ključnog značaja za dugoročan opstanak zajednice.

U astrološkoj kombinaciji žena Škorpija-muškarac Strelac postoji dosta međusobne predanosti, ljubomore i posesivnosti. Žena Škorpija je uvek aktivna i fokusirana ka materijalnom stvaranju. U ljubavi voli da dominira, zbog čega često ulazi u sukobe i konflikte sa partnerom. Ona je spremna na sve kako bi ostvarila svoje ciljeve.

Iako vladar Pluton i suvladar Mars daju borbenu prirodu Škorpiji, ona je u suštini jako senzualna, emotivna i osećajna. Partnerstvo  vodenog i vatrenog elementa često nailazi na nerazumevanje zbog različitih ciljeva ili drugačijih težnji.

Muškarac Strelac je vrlo emotivan, dimaničan i ima aktivnu prirodu. Vladar Jupiter daje mu puno sreće i entuzijazma. Međutim, tokom života zbog loših ili pogrešnih postavki u sagledavanju situacija, muškarac Strelac doživljava gorka i traumatično iskustva u ljubavi. Ono što je najveća mana muškarca Strelca jeste njegov sebičan stav u odnosu na partnerku.

Početak ovog ljubavnog partnerstva obeležen je jakom privlačnošću, ali vremenom strast i snaga ovog odnosa mogu biti pretočeni u potpuno nerazumevanje.

Astrološka kombinacija žena Škorpija -muškarac Strelac pored određene kompatibilnosti sadrži mnoge elemente destruktivnosti i različitosti.

Različiti pogledi na svet donose dosta problema ovom vodeno-vatrenom spoju. Koliko će uspeti ova astrološka kombinacija zavisi dosta od natalnih karti partnera, od ličnog zalaganja, zrelosti i zalaganja na opstanku veze.

Facebook Comments