Astrološka kombinacija (Strelac – Strelac)

U ljubavnom partnerstvu Strelac – Strelac zastupljeno je dosta strasti, entuzijazma i zajedničkih interesovanja. Priroda ova dva vatrena znaka u zajedništvu doneće intenzivne aktivnosti, dobro razumevanje i obilje pozitivne energije. Iako partnerstvo između muškarac i žene Strelac se temelji na dobroj interakciji, aspekt nedostatka praktičnosti, kao i teških reči, doprinosi kompleksnosti ovog odnosa.

Muškarac Strelac- žena Strelac u ljubavi neguju kvalitet iskrenosti, duboke prednosti i postojanosti. Ovaj promenljivi znak koga krasi dinamična, aktivna energija često ne može zasnovati dugoročno partnerstvo.Njegovu pažnju uvek odvlače nova interesovanja i uzbuđenja.

Muškarac Strelac ima koketnu prirodu, voli flertove i društveni život. U partnerstvu sa ženom Strelac može ostvariti vrlo uzbudljiv odnos. No, svakodnevni zahtevi u partnerstvu mogu biti izazov za ova dva vatrena znaka.

I muškarac, kao i žena Strelac, teže zadržavanju svoje individualnosti u odnosu. Oba partnera pokazaće dvojnost u ponašanju, sumnjičavost i emocionalnu nesigurnost. Iako se ovo partnerstvo smatra skoro idealnim, česte promene mišljenja mogu urušavati zajedničke interese.

Ono što je veoma važno za Strelca je da odnos bude u potpunosti iskren, a partner odan i posvećen. Ovaj vatreni znak svoju osetljivost i nesigurnost na emocionalnom planu maskira dobrom komunikacijom. Jupiter koji vlada znakom Strelca u ovoj astrološkoj kombinaciji, donosi partnerima odlično balansiranje, razumevanje, prihvatanje , smisao za humor i uzajamno prilagođavanje.

Spoj dva vatrena znaka u ljubavi  ukazuje na znatiželju ka novim znanjima, uživanje u sticanju novih iskustava, ali takođe i netaktičnost.

Tvrdoglavost, promenljivost, sumnjičavost samo su neki od aspekata koji mogu  doprineti da savršena ravnoteža između ova dva znaka bude narušena.

Muškarac Strelac – žena Strelac u ljubavi mogu se osećati ograničeno ili sputano ukoliko je izražena prevelika ljubomora i posesivnost. Kod žene Strelac koju krasi optimizam, velikodušnost i iskrenost u zajedništvu sa muškarcem u znaku Strelca u početnoj fazi odnosa može biti zastupljena zaokupljenost sobom, što će imati negativan učinak ili doneti neku vrstu neslaganja. Zbog svoje saosećajne i emotivne prirode ona teško podnosi sarkazam i uvrede, zbog čega  će joj biti potrebno dosta vremena da prihvati svog saputnika u znaku Strelca onakav kakav jeste.

Facebook Comments