Astrološka kombinacija (Strelac – Vaga)

U astrološkoj kombinaciji Strelac – Vaga zastupljeno je dosta aspekata koji ovaj odnos mogu učiniti romantičnim i uzbudljivim.  Iako je ovde izražena težnja Strelca za dominacijom, šarmantnost i romantičnost Vage učiniće ovo partnerstvo uravnoteženim i kompatibilnim.

Ovaj astrološki par krasi entuzijazam, optimizam i ljubav prema svemu što je novo. Ljudi rođeni u znaku Strelca imaju veselu prirodu, strastveni su i veoma temperamenti. Oni su večiti putnici u potrazi za istinom i novim znanjima. Znak Vage krasi sofisticiranost, izražen osećaj za pravdu i spontanost.

U zajedništvu ova dva znaka  izazovi se mogu pojaviti u preuzimanju odgovornosti i organizaciji. S’ obzirom da je Strelac promenljivi, a Vaga kardinalni znak zodijaka, u uzajamanoj interakciji može dolaziti do rasprava ili argumenata vezanih za međusobnu iskrenost i predanost.

Jupiter i Venera kao planetarni vladari ovih znakova u kombinaciji donose neizbežnu sukobljivost, što će se često negativno odražavati na osobu u znaku Vage. Strelac ima visoke ciljeve, teži slobodi i nezavisnosti, dok Vaga uživa u potpunoj predanosti, što će narušavati ravnotežu Strelca. Sa druge strane, Strelac često može biti nevoljan da rizikuje svoju slobodu što će biti i glavni nedostatak u partnerstvu.

U astrologiji, partnerstvo muškarac Strelac – žena Vaga  smatra se vrlo kreativnim i kompatibilnim. Aspekt sekstila koji vlada između ova dva zodijačka znaka donosi priliku za izgradnju trajnog prijateljstva, romantiku i strast. No, zbog sklonsoti žene Vage ka neodlučnosti, stepen održivosti ove ljubavne zajednice zavisiće od fleksibilnosti i uzajamnih ciljeva.

Muškarac u znaku Strelca poseduje odlučnost i impulsivnu prirodu što može delovati destruktivno na osetljivu prirodu njegove saputnice u znaku Vage. U početku ljubavnog zajedništva nju će privlačiti zaštitnička priroda muškarca u znaku Strelac, ali vremenom nedostatak saosećajnosti može doprineti da u odnosu bude dosta ljubomore, međusobnih optužbi i neraspoloženja. Iako je ovo dosta kompatibilan i dinamičan odnos, koncept samog partnerstva dosta će zavisiti  od uzajmne tolerantnosti i fleksibilnosti partnera.

U atrološkoj kombinaciji žena Strelac – muškarac Vaga zastupljena je dosta dobra komunikacija, neposrednost i strastvenost. Žena Strelac je maštovita, kreativna i skoro uvek teži da preuzme vodstvo u partnerskim odnosima. Muškarca u znaku Vage krasi nežna priroda, umetnička nastojanja, smisao za humor i maštovitost.

Oni imaju visok nivo kompatibilnosti i smatra se da je ovo jedna od najboljih kombinacija u zodijaku. Spoj dinamičnosti i jednostavnosti, strastvenosti i romantike čine ovo zajedništvo vrlo kompatibilnim na dugoročne staze. I pored manjih nesporazuma koji se mogu javiti u ovom odnosu, žena Strelac – muškarac Vaga, uvek će otkloniti postojeće nedoumice i održati partnerstvo u idealnoj ravnoteži.

 

Facebook Comments