Astrološka kombinacija Vaga – Devica

Kombinacija Vaga – Devica smatra se vrlo nesigurnim i neharmoničnim spojem, jer oba znaka su suviše analitična što može zasmetati u formiranju dugoročnog odnosa. Vaga je poznata po svom šarmu, predusretljivosti i želji za harmonijom, dok je Devica uvek praktična, fokusirana na detalje i često puta neodlučna. Ova dva zodijačka znaka veže ljubav ka umetnosti, humoru i velikodušnosti.  Jedan od glavnih nedostataka ovog odnosa može biti tendencija Device da promeni način razmišljanja Vage kako bi sve bilo perfektno i savršeno. Zbog toga, Vaga često može osećati sputanost  i napetost što će se odraziti na pojačanu nervozu u odnosu.

Muškarac Vaga teži ostvarenju harmonije u  svim životnim segmentima, voli kompromis i ne prija mu društvo osoba koje su sklone preterivanju. Za ovaj zodijački znak balans i sklad su od velikog značaja, posebno u odnosu sa voljenom osobom. Nedostatak poverenja i senzualnosti u odnosu mogu ga učiniti vrlo nesigurnim i doneti mu česte promene raspoloženja. Žena Devica uvek je u potrazi za savršenim partnerom sa kojim će ostvariti dugoročan odnos pun razumevanja. S’ obzirom da stavlja naglasak na stvaranje i detalje, vrlo teško može ostvariti potpuni ljubavni sklad.

U astrološkoj kombinaciji muškarac Vaga – žena Devica zastupljeno je dosta romantike i nežnosti što može biti dobro za ljubavne veze, dok za brak ova kombinacija može doneti određena ograničenja. Muškarac Vaga svojoj partnerki ukazivaće dosta pažnje i poštovanja, naglašavajući pozitivnu stranu partnerstva. Međutim, žena Devica zbog stalne tendencije ka kritici može doprineti da njen partner postane suviše osetljiv i vremenom sve više distanciran. U ovoj ljubavnoj kombinaciji čak i ako postoje obostrane želje da dođe do veće prilagodljivosti, mnoge situacije za oboje mogu se oteti kontroli i samo dodatno zakomplikovati odnos.

U ljubavnoj kombinaciji žena Vaga – muškarac Devica više je naglašen prijateljski odnos, praktičnost,ali ne i duboka strast. Spoj vazdušnog i zemljanog elementa u ovom partnerstvu obećava da nikada neće doći do izvesnih ograničenja ili nedostatka fleksibilnosti.

Žena Vaga je vrlo romantična, voli kompromis i jasno definisane ciljeve. Ono što  oslikava njenu negativnu stranu je tvrdoglavost i velika osetljivost. Svaka vrsta nepravednosti i nepoštenja vrlo je frustrirajuće za ovaj emocinalni znak. U ljubavi teži iskrenom i romantičnom partneru koji će joj davati potrebnu podršku i razumeti njenu  emotivnu i suptilnu prirodu.

Muškarac Devica  je analitičan, u stalnoj je potrazi za poboljšanjima na svakom planu. On ima analitičnu prirodu, perfekcionista je i jedna od njegovih najvećih prednosti je velika preciznost u svemu. U astrološkoj kombinaciji Vaga – Devica obe strane će uvek nastojati da zajednički sagledaju sve mogućnosti pre nego donesu odluku. Temeljitost i detaljnost su upravo ono što čine ovu kombinaciju dobrim spojem koji ih vodi ka napretku i poboljšanju. U dugoročnom odnosu Vaga- Devica mogu ostvariti dosta uspešan odnos  ukoliko budu spontani, konstruktivni i intelektualno usmereni ka istim cilejvima. Strast i romantika nisu jača strana ove veze, ali posvećenost i vernost su nešto što daje stabilnost i mogućnost dugoročnog opstanka.

 

Facebook Comments