(Astrološka kombinacija) Vaga – Lav

Ljubavno partnerstvo između Lava i Vage predstavlja  vrlo zanimljiv spoj iz astrološke tačke gledišta. Mnogi parovi sa ovom kombinacijom imaju vrlo skladan i harmoničan odnos. Vaga simboliše vazdušni znak, koji se odlično nadopunjava sa vatrenim znakom Lava.

Žensku osobu rođenu u znaku Vage karakteriše nežna, suptilna i prefinjena priroda. Ona je uvek u potrazi sa završenim partnerom sa kojim će ostvariti sve svoje ideale. Žena Vaga ima mnoge umetničke talente, smisao za igru, ples, muziku, pisanje i glumu. U ljubavi teži harmoniji, ravnopravnosti i teško podnosi kada joj partner ne ukazuje dovoljno pažnje i poštovanja. Muškarca u znaku Lav krasi gracioznost, harizmatičnost i kreativnost. Ovaj vatreni znak ima sofisticiran stil i težnja ka dominaciji. U ljubavi voli predane partnerke od kojih očekuje iskrenost i odanost.

U astrološkoj kombinaciji žena Vaga –Lav muškarac prisutan je aspekt ravnoteže i razumevanja. Žena Vaga prihvatiće dominantan stav svog saputnika, dajući mu bezrezervnu podršku, spremno prihvatajući njegove ideje. Ono što može biti barijera u ovom odnosu je hirovitost muškarca Lav i pasivna priroda žene Vage. Zbog toga, u odnosu povremeno može dolaziti do nedostatka ravnoteže i emotivne topline. Njihovo partnerstvo može opstati dugo vremena, ali samo ako žena Vaga bude uspela da prevaziđe periode neslaganja i partnerovu potrebu za stalnom dominacijom.

Astrološka kombinacija muškarac Vaga – Lav žena karakteristična je zbog svoje konstruktivne prirode. Naime, ukoliko postoje tendencije partnera ka ostvarenju zajedničkih ideala ovaj odnos može biti veoma perspektivan. Muškarac Vaga je veoma ambiciozan, lako se nosi sa svim izazovima, krasi ga romantičnosti blaga priroda. Kao pripadnik vazdušnog znaka daće potrebnu stabilnost svojoj saputnici u znaku Lava, dok će ona delovati podsticajno, dajući mu potrebnu snagu.

Oba znaka su vrlo kreativna što ima na poslovnom planu daje odličnu osnovu za ostvarenje mnogih planova. Muškarac rođen u znaku Vage je vrlo analitičan i svestran, a svoju tendenciju ka dominaciji ispoljava na vrlo suptilan način. U ljubavi voli uravnoteženost i spontanost. Žena Lav ima veoma emotivnu prirodu, rafinisan ukus i veoma je konstruktivna. U ljubavi iskrenost i komunikacija su joj od velike važnost. Bez obzira na svoju vatrenu prirodu, žena Lav uživa u mirnom i skladnom ljubavnom partnerstvu. Negativna strana ove astrološke kombinacije povezana je sa nedostatkom preuzimanja odgovornosti muškarca Vage i rezervisanosti žene Lav.

U sferi intimnosti ova dva znaka, Vag- Lav, neguju elemente romantičnosti i strastvenosti što im pomaže da izgrade kompatibilniju zajednicu.

Facebook Comments