Astrološka kombinacija (Vodolija – Vodolija)

Astrološka kombinacija između dve Vodolije temelji se na snažnom prijateljstvu i progresivnim idejama. Partneri će sa lakoćom deliti svoje emocije, osećaje i na taj nači izgraditi čvrstu vezu. U zajedništvu između muškarca Vodolije i žene Vodolija prisutna je dinamična i aktivna energija, nekonvencionalan pristup i saosećajnost. Ova kombinacija u ljubavi daje sklad, ravnotežu u osećajima i poštovanje.

Negativna strana ovog zajedništva može se sagledati u uzajamnoj osetljivosti, težnji za dominacijom i posesivnosti.

Planetarni vladari Vodolije su Uran i Saturn. Uran je simbol brzine, slobode, apstraktnih vizija, progresivnosti i originalnih ideja. Planeta Saturn ovom vazdušnom znaku daje istrajnost u ciljevima, ambicioznost i fokus ka ostvarenju humanitarnih ideja.

Vazdušni znak Vodolije zbog svoje urođene ljubavi ka slobodi, vrlo nekonvencionalnom pristupu i ekscentričnosti može biti nepraktičan u ljubavnim i romantičnim vezama. Zbog svoje naglašene crte idealizma, otvorenosti ka novim idejama, težnji za inovacijama teško održava ravnotežu u interakciji sa ljubavnim partnerom.

Ovaj fiksni znak horoskopa teži svemu onome što je novo ili neuobičajeno. Negativna strana ovog znaka može se sagledati u nezadovoljstvu ili brojnim frustracijama ukoliko ne uspe u određenim životnim sferama.

U ljubavnom partnerstvu ova dva vazdušna znaka  dominiraće otvorenost i tolerantnost. Ukoliko su u natalnim grafikonima prisutni povoljni aspekti planeta između Sunca, Marsa i Venere, zajednica muškarca i žene Vodolije biće prožeta skladom i odličnim razumevanjem. No, ukoliko u uporednim grafikonima postoje ograničenja, partnerstvo može biti sa naglašenim elementom nerazumevanja i lošom komunikacijom.

Kada se žena Vodolija nađe sa muškarcem Vodolijom u ljubavnoj vezi skoro je sigurno da će njihovo zajedništvo u suštini biti bazirano na jakim prijateljskim sponama. Romantičnost, emocionalno područje i seksualna privlačnost neće biti naglašeni. Zbog svoje praktične prirode oba partnera imaju tendenciju da  postepeno i vrlo dosledno razvijaju ovaj odnos.

U astrološkoj kombinaciji između muškarca Vodolije i žene Vodolije nekonvencionalnost i slobodan duh su veoma naglašeni. No, žena Vodolija za razliku od svog saputnika u istom znaku težiće malo više tradicionalnom pristupu, a prednost će dati porodičnoj sigurnosti. Ovaj astrološki par u zajedništvu mora uložiti puno kompromisa i pažnje kako bi ostvarili ravnotežu i održali svoje partnerstvo stabilnim i dugotrajnim.

Facebook Comments