Astrološki saveti za srećan brak

Astrologija kao drevna nauka nam pomaže  da saznamo svoje potencijale, šanse, prilike i da ih iskoristimo na jedinstven način. Astrologija daje objašnjenje za sve segmente našeg života, kao i za brak.

 

 

Brak i bračni segment su važni elementi u životu svakog čoveka. Pre ulaska u brak, prema datumu času i mestu rođenja, možemo uraditi astrološku kompatibilnost. Ona će nam ukazati na bračno slaganje, na sve nedostatke i potencijale jednog braka,  ali i kako da prevaziđemo određene teškoće u pojedinim godinama.

Veoma je važno izabrati povoljan dan za sklapanje braka, jer jednim dobrim delom to će uticati na sklad i harmoniju zajedničkog slaganja u budućnosti. Svaki dan ima svoju energiju:

Brak sklopljen u ponedeljak je možda najpovoljniji, jer pripada planeti Mesec i boginji Luni. U ovom danu je veoma jaka emocija i veruje se da će se supružnici teško odvojiti jedno od drugog, zbog naglašene energije koju će Mesec tokom čitavog braka podsticati. Ukoliko je Mesec u dnevnom tranzitu u zemljanom znaku to će dodatno ojačati brak.

Brak sklopljen u utorak nije najbolja opcija. Evo astrološkog objašnjenja. Utorkom vlada planeta Mars, vladar rata, borbe i zato se smatra da brak sklopljen u utorak donosi mnogo potencijalnih konflikata, ali i iskušenja kroz različite situacije.

Brak sklopljen u sredu. Vladar srede je planeta Merkur – glasnik bogova. Brak sklopljen u ovaj dan imaće dosta uticaja sa strane, pa može biti u čestoj neusaglašenosti.

Brak sklopljen u četvrtak je veoma povoljan ukoliko budući supružnici žele život kroz javnost. Vladar je planeta Jupiter. Brak sklopljen u četvrtak je idealan za putovanja, novac, ali ne toliko za porodičnu sreću.

Brak sklopljen u petak  je veoma povoljna varijanta, jer je vladar petka romantična planeta Venera. Veruje se da ko sklopi brak u petak imaće dugotrajan i romantičan bračni život.

Brak sklopljen u subotu pruža jako puno potencijala. Vladar subote je planeta Saturn koji će partnerima pružitii dugotrajnost, ali sa određenim otežanjima.

Brak sklopljen u nedelju smatra se veoma povoljnim. Vladar nedelje planeta Sunce koja će budućim supružnicima pružiti dosta sklada i optimizma tokom zajedničkog života.

 

Facebook Comments