Bela magija – Ritual za ostvarenje ljubavnih želja i sreću

Cilj rituala i bele magije je da privuču sreću u ljubavi, podstaknu poboljšanje na novčanom planu, vrate mir u porodici, braku i odnosima sa drugima. Postoji veliki broj rituala širom sveta, a mnogi od njih su vrlo učinkoviti i delotvorni.

 

 

Ritual sa grumenom soli

Upotreba soli u ritualima je prisutna od davnina, jer se veruje da ona može neutralisati negativnu energiju iz prostora i odbiti zle sile. Za ovaj ritual se uzima komad papira, u njega se zamota nekoliko grumena soli, a zatim se sa njim prebrišu prozori, vrata i predeo oko brava. Nakon toga papir sa solju se baca van doma.

 

Ritual sa ružičastom satenskom vrpcom

Ovo je ritual koji služi za privlačenje ljubavi. Potrebno je spremiti jednu  ružičastu traku od satena da nema čvor koju ćemo obmotati oko sveće nežno roze boje. Zatim se na papiru piše sledeće:

“Molim boginju ljubavi Veneru da mi pošalje pravu ljubav ( reći koje vrline i karakteristike osoba treba da ima).”

Ovaj papir se ostavlja pored sveće koja gori. Pre nego sveća izgori roze vrpca se skine i nosi u novčaniku ili tašni.

 

Ritual sa 3 lista čempresa

Ovaj ritual služi za pronalaženje srodne duše. Uzmite 3 lista čampresa, esenciju vrbene i malo maslinovog ulja. Sve ovo pomešajte. Pre nego što izađete napolje ovom smesom pređite preko obrva i izgovorite bajalicu za privlačenje ljubavi.

 

Ritual za vraćanje ljubavi

Veruje se da je ovaj ritual veoma delotvoran za pomirenje. Napišite na tabanu leve noge ime voljene osobe, udarite petom o pod tri puta i recite:

“Ispod moje leve noge držim te i vežem snagom 13 svetih duša. (Reći ime voljene osobe) vratićeš mi se u roku od 24 sata, da mi kažeš da me voliš i želiš biti sa mnom zauvek. Dok ne dođeš do mene nećeš imati želju da bude sa drugom devojkom, sem sa mnom. ”

 

 

Ritual sa plavim papirom

Da bi vratili svoju ljubav natrag, napišite svoje ime i ime voljene osobe na plavom papiru. Preklopite  papir i napravite mali brodić od njega, a zatim stavite u praznu kutiju šibica i pustite u tekuću vodu. Učinite ovo tri puta uzastopno petkom.

 

Ritual za zaštitu od konflikata

Uzmite jedan češnjak i malo morske soli. Ovo stavite na visoko mesto u blizini ulaznih vrata.

 

Ritual sa 3 latice bele ruže

U periodu kada je pun Mesec uzmite 7 grančica baštenske rute (rutvica), 3 novčića i 3 latice bele ruže. Stavite ih na dlan i zamolite svog anđela čuvara za dobro zdravlje, sreću i blagostanje. Nakon toga sve ovo stavite u belu novu vrećicu od platna koju ćete ušiti koncem žute boje. Ovu vrećicu uvek nosite u tašni.

 

Facebook Comments