Bik – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Godina će biti posebna po tome što ćete biti skloni okretanjem glave unazad i gledanju po svojoj ljubavnoj prošlosti. Moguće je i da se pojavi lik iz iste koji će vas na neki način motivisati ili pokrenuti u vama unutrašnju emotivnu anventuru. Do jeseni ćete sabirati rezultate, a od sredine 10. meseca počeće se otvarati značajnije ljubavne prilike za skladan suživot ili brak. Celo proleće neki će biti u ozbiljnijem iskušenju tajne ljubavne veze, bilo da se radi o nekoj platonskoj, paralelnoj ili pak takvoj da se ista zbog društvenih okolnosti mora skrivati. Silno ćete se preispitivati, a od 6. meseca stvari će biti jasne, a vi bistriji. Osećaćete olakšanje. Venera vam je naklonjena u dane od 7.6. do 6.7., potom opet od 21.9. do 15.10. i od 26.12. do kraja godine.

002 bik
KARIJERA: Atmosfera na radnom mestu će se poboljšati i biti prijatna za vas. Radićete sa zadovoljstvom, a saradnici će vas podržavati. Biće i onih koji će napokon dobiti željno očekivan posao. Do eventualnih kredita ove ćete godine dolaziti samo uz određene napore. Tokom cele godine vaša će vam intuicija biti najbolji prijatelj, a najkvalitetniji oslonac bićete upravo – vi, sami sebi. Zato pre svake odluke i preduzimanja pažljivo slušajte svoj unutrašnji glas jer će on biti odlično izoštren i stabilan. Od jeseni će ojačati saradnje i udruživanja, a vaša sposobnost diplomatije imaće priliku doći do punog izražaja. Pripremat ćete temelje za nove dugoročne poslove.
ZDRAVLJE & SAVET: Vaše zdravstveno i kondiciono stanje verovatno će se vidno poboljšati, a delom i zbog vaše potrebe da uvedete reda u svoje životne navike. Bićete na dobitku. Sklonost ka alternativnim tehnikama opuštanja ojačaće. Neki će s radošću krenuti na jogu.

Facebook Comments