Bik – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni “pripremio teren”), a koji bi trebalo da prihvatite. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. Zavisno s kim jeste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega doprineće Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj lični pristup i svet ipak na uspešan način. Dobra Venera osvijetliće vas od 4.2. do 1.3., posebno od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20:12.

KARIJERA: Sve je otvoreno i moguće. Jedan deo promena povezanih sa vašim poslom i statusom već ste utemeljili prošle godine kroz nove uslove, a sad je na vama da se dokažete i pokažete šta znate. Bićete ili novi u svemu ili novi u nekom poslu. Moguće je i da ćete dobiti neki zadatak koji retko ko dobija ili ćete trebati rešiti nešto za što još ne postoje parametri, što još niko nije radio. Snalazićete se dobro jer će vas planete iz Jarca (Saturn i Pluton) podržavati. Potpora drugih je verovatno isto osigurana zbog Jupitera u Strelcu, a vašem prirodnom 8. polju. Neki bi mogli otvoriti priču s nasledstvom ili ga dobiti. Biće i onih koji će dobiti dobre kredite.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete zdravi većinu godine. Najveći problem bićete vi sami sebi jer će vas Uran navoditi na poneki ishitren potez, pa bi istim mogli sami sebi naškoditi pojačavajući stres. Redovno meditirajte ili vežbajte tehnike relaksacije jer će vam trebati više mira.

Facebook Comments