Bik – godišnji horoskop za 2015. godinu

Za zodijački znak Bika 2015. će biti godina preokreta i važnih događaja. Najveću promenu osobe rođene u ovom znaku osetiće u sferi karijere i poslovanja. Sigurni prihodi i stabilnost u polju karijere je ono što će u znaku Bika imati najjači uticaj. U prvoj polovini godine finansijska situacija biće stabilna, a mogući su i dodatni prihodi. Aspekti Marsa u 2015. godini mogu doneti  promenljivost i nestabilnost na porodičnom planu, a samopouzdanje i dostojanstvo osoba rođenih u znaku Bika može biti poljuljano. U godišnjem horoskopu, na ljubavnom planu biće period mira, sklada i ojačanja emotivnog odnosa.

002 bik

Posao

Za osobe rođene u znaku Bika 2015. donosi uspeh, napredak i konačnu poslovnu stabilizaciju. U ovoj godini mogu se očekivati mnogobrojni novi projekti, uspešna realizacija postojećih i šansa za karijerni napredak.  Osobe rođene u znaku Bika tokom 2015. godine imaće priliku da prošire svoje poslovne vidike, a stalno zaposleni mogu dobiti značajnu šansu u karijeri. Tokom maja i juna 2015. godine osobe rođene u znaku Bika mogu imati važne prekretnice koje će uticati na napredak u karijeri. Nezaposlene osobe rođene u ovom znaku  u letnjim mesecima mogu dobiti šansu za zaposlenje preko prijatelja, čime će sebi osigurati radikalne promene u životu. Poslovne mogućnosti za sve osobe rođene u ovom znaku u toku 2015. godine biće pojačane, što će predstavnicima ovog znaka vratiti potrebno samopouzdanje. Od meseca septembra 2015. godine za osobe rođene u znaku Bika dolazi period većih ostvarenja, finansijskog poboljšanja i savladavanja svih potencijalnih prepreka.

Porodica i ljubavni odnosi

Na porodičnom planu prva polovina 2015. godine znaku Bika donosi iznenadne promene koje se mogu manifestovati kroz konflikte, neočekivane trzavice i pogoršanje odnosa sa bliskim članovima porodice. Krajem avgusta 2015 potrebno je revidirati svoje odnose prema članovima porodice i skupiti energiju za prevazilaženje porodičnih poteškoća. U periodu od oktobra, osobe u znaku Bika koje su u dugim ljubavnim vezama, mogu prekinuti odnos sa partnerom, zbog njegovih prevelikih zahteva. Usamljeni predstavnici ovog znaka u jesenjem periodu mogu očekivati važne promene na ljubavnom planu, koje će doneti ispunjenje i sreću u njihov emocionalni život.

Finansijska situacija

U polju finansija osobe rođene u znaku Bika mogu očekivati stabilan period. Tokom prve polovine 2015. godine potrebno je biti oprezniji kada su u pitanju veća ulaganja, kako ne bi došlo do smanjenja finansijske sigurnosti. Od jesenjeg perioda, uticaj planete Jupiter donosi smanjenje rashoda, ali i isplativa finansijska ulaganja.

Zdravstvena situacija

Osobe rođene u znaku Bika na zdravstvenom planu tokom 2015. godine moraju se čuvati velikih prehlada koje se mogu zakomplikovati i u zimskim mesecima moraju paziti na padove. Tokom letnjim meseci  osobe u znaku Bika moraju promeniti režim ishrane, jer u suprotnom može doći do prekomerne težine koja će izazvati mnoge druge poremećaje u organizmu. Uopšteno, 2015. godina prema godišnjem horoskopu za znak Bika upućuje na veću posvećenost zdravom stilu života.

Facebook Comments