Bik Godišnji horoskop za 2016.

LJUBAV: Potrudićete se zaboraviti frustracije koje definitivno ostaju iza vas. Ako vas je neko i povredio, oprostćete. Sve do jeseni postoji povećana mogućnost zaljubljivanja, a vaš društveni život biće bogat. Kao da ćete nadomestiti sve ono što mislite da ste možda propustili. Istovremeno će biti i određenih provokacija, pa i svađica pokrenutih od druge strane, no ovaj put, vi ćete biti jači. Savladali ste sve lekcije već odavno. Takođe je moguće da uplovite u vezu s vrlo dinamičnom osobom ili da vam partnerski odnos bude vrlo aktivan. Od jeseni stvari postaju staloženije, a vi mirniji. Dani kad vam je Venera naklonjena stižu od 24.1. do 18.2., zatim od 1.5. do 25.5., potom od 6.8. do 31.8., te opet između 13.11. i 8.12.
преузимање

KARIJERA: Biće borbeno u saradnjama sve do 8. meseca, pa se pripremite i naoštrite svoj dar za diplomatiju. U tome će vam jako pomagati ugledni ljudi ili oni na položajima, a koji žele nešto promeniti i to iz temelja. Zato budite budni da ih znate prepoznati i razlikovati od „spavača“. Takođe ćete imati i malo sreće, a odlično je postavljena saradnja s mladima, kao i sve povezano sa sportom, zabavom i nastupima pred publikom. Od jeseni se vaš fokus prebacuje na konkretan rad u struci, pa ćete gledati da date najbolje od sebe i u tome ćete i uspjeti. Okruženje na radnom mestu će se poboljšati, a vi biste mogli zablistati.

ZDRAVLJE & SAVET: U prvom delu godine važno je da ekonomizirate sa svojim snagama jer će vam opozicioni Mars uzimati energiju. Redovno se opuštajte uz ono što volite. Od leta, a još više od njegova kraja vi dobijate na snazi, vitalnosti, a i unutrašnje zadovoljstvo se povećava.

Facebook Comments