Blizanci – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Oni koji su naučili lekcije znatno zrelije će se postavljati u ličnim odnosima, a oni koji nisu i još ne prihvataju realitete života, mučiće se. Opozicioni Saturn će celu godinu i dalje zahtevati ozbiljan pristup privatnosti, dok će kvadratni Neptun unositi prolazne haotične situacije. Većina će, hteli, ne hteli, morati da odraste. Ipak, biće lakše nego prethodne godine. Jupiter u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i dece mogao bi doneti i zaljubljivanje i vrlo ugodne ljubavne trenutke sve do jeseni. Saturn će vas ipak spuštati na zemlju i usmeravati na dugoročniji stil veze. Uz to, prijatelji će vas svako malo iznenađivati ponekom svojom ludošću. S njima će biti veselo. Povoljna Venera učiniće da zablistate od 1.1. do 4.1, zatim od 6.7. do 1.8., i od 15.10. do 8.11.

blizanci
KARIJERA: Koliko god vam određene saradnje isprva možda neće biti po volji, ove godine ćete priznati da iste ipak donose rezultate, kao i originalna rešenja. Zato ih nemojte u startu odbacivati, nego malo zastanite i prvo promotrite celu situaciju. U početku možda neće sve izgledati idealno, ali korak po korak, baš kroz njih, mogli biste dosegnuti dugoročna postignuća zbog kojih će pohvaliti i vas. Budite mudri. Od jeseni ćete osećati pravo zadovoljstvo na radnom mestu, a odnosi sa saradnicima će se vidno poboljšati. Uživaćete u onom što radite. Većinu godine vaši nadređeni neće uvek znati šta žele, a ponekad ni vi. Zato u startu zacrtajte jasne ciljeve i sledite ih.
ZDRAVLJE & SAVET: Iza vas je buran period koji je možda ostavio posledice na vašem imunitetu. Osim malo povremenih iluzija, ove godine vas ništa neće moći sprečiti da postignete dobro zdravlje i kvalitetan san. Šetajte kroz prirodu, punite baterije, bavite se sportom i uživajte.

Facebook Comments