Blizanci – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Na vidiku je poboljšanje ličnih odnosa! Izlaskom Saturna iz Strelca (krajem 2017.) vaše 7. polje braka i odnosa oslobodilo se stalnog testiranja i preispitivanja. Možda ćete još malo zazirati i biti previše oprezni u sklapanju ili održavanju veza i poznanstava, no znajte da su vaša ljubavna vrata sada otvorena i oslobođena, a vi zasigurno zreliji i pametniji. Vaš privatni život poboljšaće se u svakom pogledu, a vi sami svakim ćete danom biti sve opušteniji i vedriji. Najzanimljiviji deo godine biće jesen (10. i prvi deo 11. meseca), jer će Venera u retrogradnom kretanju prolaziti po vašem prirodnom 5. polju ljubavi i verojatno doneti intenzivnije ljubavne doživljaje. Povoljan vam je i period od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5. , opet od 7.8. do 9.9. i od 1.11. do 2.12.

KARIJERA: Okruženje na radnom mestu po vas će biti ugodno i podsticajno zbog tranzita Jupitera po vašoj prirodnoj 6. kući službe sve do 9.11. Iskoristite to da razvijete što bolje odnose sa saradnicima, a ako još tražite posao, angažujte se još više oko toga, jer su veliki izgledi da ćete ga i dobiti. I dalje stoji da u svim svojim profesionalnim poduhvatima budete što realniji i da se držite pravila struke jer kvadratni Neptun ponekad će zamagliti vidik i vašim nadređenima, pa ako oni pogreše, vi morate znati šta ste uradili i koliko. Uvek se pozovite na argumente, a da biste ih imali, pamtite ili vodite evidenciju rada. Za kredite ove godine morate uložiti dosta napora.

ZDRAVLJE&SAVET: U telesnom smislu bićete dobro, no postoji mogućnost da stvari ne vidite realno i da se uznemirite zbog toga. Nisu isključeni nemirni snovi ili neugodna isplivavanja iz vaše podsvesti. Najbolja zaštita biće redovna meditacija ili svakodnevna šetnja na svežem vazduhu.

Facebook Comments