Blizanci – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Već vezani poboljšaće svoj odnos sa voljenom osobom. No sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za krive procene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspeti. Venera vam je povoljna od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 08:10. i od 21:12. do kraja godine.

KARIJERA: Ova godina mogla bi biti finansijski zahtevnija više nego inače. Eklipse će se događati u vašoj prirodnoj 2. i 8. kući koje se povezuju sa sistemima vrednosti, zaradom, potporom drugih, kreditima, sponzorima. Na svim tim poljima moguće su promene u smislu da će jedan sistem otpasti, faza se okončati i otvoriti se nešto sasvim novo. Moguće je i da ćete vi kroz iskustvo sasvim promeniti svoje prioritete. Ono što je bilo prvo sad to više neće biti. Za posao su vam dobra partnerstva, udruživanja i ugovori kroz koje bi posao radili zajednički, no sve to samo uz provere pravne strane stvari. Bude li se sve posložilo da je profesionalno i realno, nećete imati brige.

ZDRAVLJE & SAVET: Ove ćete godine biti skloniji neumerenosti u konzumacijama svake vrste. Određena neurednost biće posledica vaših krivovernih stavova i misli. Da se ​​ne trujete takvim životom, odredite sebi dnevni red i držite ga se, biće vam lakše.

Facebook Comments