Blizanci godišnji horoskop 2016

LJUBAV: Biće dosta zahtevnosti u ličnim odnosima. Opozicioni Saturn ponekad će vas staviti pred zid i moraćete se suočavati sa svim onim što biste najradije preskočili. Ako postoji išta što s nekim trebate raščistiti, učinite to i ne dajte da vas letargija uvuče u odlaganja. Također je važno da budete realni, da se držite činjenica. Ne popuštajte ni heodnizmu i ne zavaravajte se. Samo zreo pristup donijeće određeno zadovoljstvo. Odgovornost je ključ napretka u odnosima ove godine. Nakon 10.9. biće nešto lakše, a pojaviće se i prijatnije okruženje, te prilike za poboljšanja kakva ste dugo čekali. Dobra Venera ublažiće stvari i osnažiti vas u periodima od 18.2. do 13.3., potom od 25.5. do 18.6., zatim između 31.8. i 24.9., te od 8.12. do 31.12.

преузимање (2)

KARIJERA: Nećete potpuno držati konce u svojim rukama. Osim što će vas blokirati, vama samima nedostajaće realna procena stvari. Zato se oslanjajte na one ljude kojima verujete i prvo pitajte pre nego što nešto učinite. Bude li prepreka, zadržite svoj prilagodljiv duh i znajte da će kad tad olabaviti. Posla će biti, čak prilično, ali vi ćete biti osoba koja je uglavnom na usluzi, odnosno nećete voditi stvar. Neka vas to ne frustrira, jer već tokom 9. meseca i u nastavku stvari počinju izlgedati drukčije, a vama se otvaraju vrata za poslove koji će doneti određeno zadovoljstvo. I dalje će ostati neke dužnosti koje ćete odrađivati zato što morate, ali biće lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ravnoteža je ključ kojim možete održati dobro kondicijsko i zdravstveno stanje. Kriterij je da sve ono što osetite da vam ne čini dobro odbacite, a ono što vam čini podržite. Tako ćete izdržati disbalanse kojih će biti i u konzumacijama i u stanjima. Slušajte pravog sebe.

Facebook Comments