Broj ravnoteže u numerologiji

U numerologiji broj ravnoteže otkriva nam koliko smo emocionalno jaki i spremni da se suočimo  sa izazovima i stresnim situacijama. Da bi pronašli učinkovit način za samo-poboljšanje u različitim situacijama, broj ravnoteže može nam biti od velike pomoći, naročito u turbulentnim životnim razdobljima. Broj ravnoteže u numerologiji  izračunava se tako što se uzimaju inicijali prvog imena, srednjeg imena i prezimena. Na osnovu brojčane vrednosti koje odgovaraju svakom slovu,  dobijamo brojeve koje treba smanjiti na jednocifrenu vrednost, tako da dobijeni zbir bude u opsegu od 1 do 9.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 1 ukazuje da je potrebno biti otvoren za savete drugih osoba i na taj način objektivnije sagledati postojeće probleme. Kreativnost i unutrašnja snaga su vaši glavni aduti u suočavanju sa tegobnim periodima.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 2 predočava da svoje emocije morate bolje držati pod kontrolom. Budite taktični  i nemojte se bojati suočavanja sa protivnicima. Kroz diplomatski pristup možete pronaći rešenje za postojeće probleme. Izbegavajte potiskivanje emocija u sebe, već težite traženju kompromisa i na optimističniji način sagledajte postojeću situaciju.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 3 ukazuje na veliku dozu humora i šarma koju koristite kao glavno oružje u borbi sa problemima. Iako imate izraženu emocionalnu stranu, budite racionalniji u proceni otežavajućih situacija i izbegavajte pesimistična raspoloženja.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 4 je pokazatelj da je vaša prava snaga u samodisciplini i kompromisu. Imate  jako naglašen osećaj za pravdu, zbog  čega često gubite kontrolu, postajete ljuti i neraspoloženi. Gajite vrline većeg saosećanja i opraštanja kako bi u stresnim vremenima izbegli veće sukobe.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 5 predočava da u stresnim situacijama nekada treba progledati kroz prste. Na taj način bolje možete rešiti problem ili izbeći njihovo odugovlačenje. Nemojte ignorisati problem, jer na taj način možete otići u krajnost i još veću sukobljivost.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 6 ukazuje da ste vi osoba koja stalno traga za harmonijom i mirnim načinom rešavanja problema.  Budite odgovorni i nemojte previše emotivno pristupati problemima drugih osoba.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 7 je pokazatelj  da kroz analitičan pristup možete pronaći rešenje mnogih problema. No, previše emocionalan pristup onemogućava vam da delujete na pravi način i pronađete odgovarajuće rešenje. Kontrolišite svoje emocije i osećanja.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 8 otkriva izvrstan talenat za stresne situacije. Ove osobe imaju vrlo kreativan pristup, dosta su odgovorne i uvek nađu pravo rešenje za svaku situaciju, naročito kada se radi o konfliktnim situacijama sa drugim ljudima.

Broj ravnoteže u numerologiji: Broj 9 pokazuje da najpre morate dobro proceniti  situaciju, pa tek zatim pristupiti  traženju rešenja. Ovde je veoma važno da postojeći problem racionalno sagledate i donesete prave odluke, a da pri tome budete pravedni prema drugima.

 

Facebook Comments