Bunar – značenje snova

Snovi vrlo često nose skrivene poruke i imaju moć da otkriju našu budućnost. Mnoga drevna  verovanja  ukazuju na to da snovi mogu biti upozorenje moguće promene, neočekivanih situacija ili predstojeće opasnosti. Među najčešćim snovima možemo pronaći snove o bogatstvu, vodi, brigama, padu, letenju, smrti.

Kada su u pitanju snovi o vodi, oni su često najava dolaska dobrih vremena i jačanja duhovnosti. No, ukoliko se sanja bunar sa mutnom vodom to može nagovestiti mnogobrojne probleme i prepreke u budućnosti. U interpretaciji bunar može biti naznaka briga u svakodnevnom životu, sumnji, strahova, emocionalne nestabilnosti, ali i predstojećeg poboljšanja. U zavisnosti od samog konteksta sna možemo protumačiti njegovo značenje i razumeti kakvu poruku nam donosi.

Videti bunar u snu

San o bunaru naznaka je da osoba radi nešto pogrešno u svom životu ili nepotrebno rizikuje. Smatra se da je takav san nepovoljan, jer najavljuje probleme u bliskoj budućnosti.

Kopati bunar u snu

Ako osoba kopa bunar u snu to se smatra veoma pozitivnim znakom. Može se odnositi na dobitak posla, ali i veliki napor da bi se održala poslovna stabilnost.

Bunar u blizini kuće

Ako sanjar vidi bunar u blizini svog doma to nije pozitivan znak, jer predskazuje dolazak velikih briga.

Bunar sa čistom vodom

Čista voda u bunaru predstavlja dolazak dobrih događaja i sigurnosti u bliskoj budućnosti.

Bunar prazan u snu

San o praznom bunaru bez vode govori o unutrašnjoj praznini sanjara ili emocionalnom nezadovoljstvu. Vrlo često ovakav san sugeriše osobi da mora promeniti određena načela kako bi došlo do pomaka i većeg zadovoljstva u svakodnevnom životu.

Upasti u bunar

Ako sanjar vidi sebe da upada u bunar to može ukazivati na dolazak loših vesti ili smrtnom slučaju. Takođe ovakav san može označavati gubitak kontrole nad emocijama.

Daviti se u bunaru

Smatra se da takav san označava nepotreban rizik sanjara po pitanju ljubavi ili poslovnih projekata.

Vaditi vodu iz bunara

Ukoliko osoba vidi seba u snu da vadi vodu iz bunara to predskazuje dolazak velikog novčanog dobitka.

Voda koja preliva iz bunara

San u kome voda preliva iz bunara odnosi se na materijalne gubitke, štetu i vreme novčanih problema.

Bunar napunjen do vrha sa vodom

Kada je voda u bunaru do samog vrha to se smatra odličnom znakom. Naime, takav san najavljuje vreme mnogo veće stabilnosti, društvenog ugleda, ostvarenja ciljeva i realizacije poslovnih ideja.

Facebook Comments