Čarolija sa ružinim laticama

Ruža je cvet kome se prepisuju mnoge čarobne moći. Veruje se da je popularizaciji ruža doprinela Žozefina, velika ljubav vojskovođe Napoleona Bonaparte koja je imala raskošan vrt ruža. Ruža je oduvek smatrana mističnim cvetom, što zbog svog izgleda, što zbog primamljivog mirisa. Iz tog razloga veruje se da su rituali sa ružama najmoćniji za ljubav i brak. Postoji puno čarolija sa ružinim laticama za privlačenje ljubavi i ostvarenje ljubavnih želja. Za čaroliju sa ružinim laticama materijal koji se koristi mora biti nov i nekorišćen. Radi uspešnosti rituala, treba ga izvesti u vreme mladog Meseca.

Screenshot_1

-Uzmite beli list papira i na njemu nacrtajte srce, zatim ga izrežite. Srce ne treba da po veličini bude ni previše malo, ni previše veliko.

-Uzmite drugi beli papir i na njemu napišite:

”U ovom srcu je svetlost sveće. Noću ću privući ja svoju voljenu osobu.”

-U prostoru  gde izvodite ritual neka budu latice ruže i miris ruža kako bi se pojačao magični efekat.

-Zatim zapalite crvenu sveću ili roze sa mirisom ruže  i opet ponovite iste reči koje ste napisali na papiru:

”U ovom srcu je svetlost sveće. Noću ću privući ja svoju voljenu osobu.”

-Srce od papira provucite kroz plamen crvene ili roze sveće, ali tako da ostane celo. Tokom ovog procesa zamišljajte kako ljubav dolazi u vaš život i vi je prihvatate.

Pustite da sveća malo gori, zatim preostali vosak upakujte u srce od papira i drugi papir na kome ste napisali čarobne reči. Zatim sve zajedno odložite u ormarić koji samo vi koristite u sobi i čuvajte.

-Papiri sa voskom od sveće treba da stoje 28 dana. Veruje se da će se suđenik pojaviti neočekivano krajem navedenog perioda.

-Ovaj ritual, čarolija sa ružinim laticama, datira vekovima unazad i smatra se jednim od najmoćnijih za ljubav.

 

Facebook Comments