Čas rođenja – ključ za otkrivanje sudbinskih mogućnosti

Svaki horoskopski znak daje određene karakteristike i opisuje našu ličnost. Vreme, odnosno čas rođenja, smatra se ključnim u otkrivanju svega onoga čemu bi trebali da se posvetimo u životu.

Rođeni  između 23:30 i 01:30

Sunce u četvrtoj kući  – Osećajni i tihi zaštitnici

Ovo su veoma jake osobe koje teže skladu i porodičnoj harmoniji. Dobro su organizovani i najbolje se osećaju u poznatom okruženju. Imaju sjajne posredničke veštine, talenat za alternativne vidove lečenja i isceljenja. Moraju se truditi da prevaziđu teškoće i budu odlučniji kako bi uspeli da iskoriste date mogućnosti na najbolji način.

Rođeni između 01:30 i 03.30

Sunce u trećoj kući – Nestalni komunikatori

Osobe rođene u jutarnjim satima imaju nestalnu i vrlo nepostojanu prirodu. Oni su uvek u potrazi za nečim novim i nepoznatim. Ključna reč povezana sa ovim časom rođenja je komunikacija koja je inače od velike važnosti u postizanju poslovnog uspeha. Krasi ih aktivna i dinamična priroda, a svoj fokus stavljaju ka neobičnim i zanimljivim područjima.

Rođeni između 03:30 i 05:30

Sunce u drugoj kući – Inovatori i pokretači

Rođeni u ovim času najviše akcenta stavljaju na materijalni i finansijski aspekt života. Oni dosta energije ulažu u nove planove i održavanje stabilnosti. Za ove osobe je veoma važno da prošire opseg svog delovanja. Umetnička zanimanja mogu im doneti dosta uspeha.

Rođeni između 05:30 i 07:30

Sunce u prvoj kući – Entuzijasti

Ovaj čas rođenja ukazuje na rođene vođe i lidere. Kreativnost i maštovitost koju poseduju može im doneti dosta uspeha u oblasti glume. Individualnost u radu može im pomoći da na spontan način ostvare dosta produktivniju karijeru i pokažu svoje najbolje talente.

Rođeni između 07:30 i 09:30

Sunce u dvanaestoj kući – Intuitivni istraživači

Osobe rođene u ovom času su vrlo osetljive, saosećajne i imaju jaku intuiciju. Oni mogu biti posvećeni nekom vidu duhovne prakse ili se baviti meditacijom. Kada otkriju svoje intuitivne kvalitete njihov život može postati mnogo bolji. Žude za sjajom i prevlašću. Uspeh mogu ostvariti u nekoj od ezoteričnih ili mističnih disciplina.

Rođeni između 09:30 i 11:30

Sunce u jedanaestoj kući – Dinamični i inovativni pokretači

Ovaj čas rođenja ukazuje na osobe koje su vrlo aktivne, dinamične i komunikativne. Oni imaju težnju da stalno budu u toku dešavanja i interakciji sa drugima. Njihova priroda je nemirna, a vrlo često i osetljiva. Revitalizuju svoju energiju u društvu pozitivnih i dobro raspoloženih ljudi. Uključivanje u timski rad i kreativne projekte veoma je važno za njihov napredak i uspeh.

Rođeni između 11:30 i 13:30

Sunce u desetoj kući – Odgovorni  radnici

Za osobe rođene u ovom času rad i profesionalni napredak je izuzetno važan. Oni se maksimalno angažuju u segmentu posla i teže sticanju dobrog položaja. Vrlo su odgovorni u izvršavanju radnih zadataka i preuzimanju odgovornosti. Dobre smernice i posvećenost omogućavaju im da steknu željeni uspeh i poziciju u društvu.

Rođeni između 13:30 i 15:30

Sunce u devetoj kući – Posrednici i večiti putnici

U ovom času Sunce dostiže svoj maksimum i pokazuje nam svoj sjaj i blistavost. Osobe rođene u ovom času rođenja su aktivne i uvek dobro raspoložene. Poseduju dosta vitalnosti. Uvek teže mirnom načinu rešavanja sukoba i konflikata. Vole da istražuju, putuju, proučavaju druge religije i kulture. Zahvaljujući svojoj mudrosti, znanju i stalnom zalaganju integrišu se na dobre pozicije.

Rođeni između 15:30 i 17:30

Sunce u osmoj kući – Terapeuti i isceljivači

Rođeni u popodnevnim časovima imaju intenzivne emocije, vole moć i dominaciju. Njihov život prožet je brojnim preokretima i prevratima. U potrazi su za višim znanjima i privlači ih sve što je mistično ili skriveno. Moraju savladati određene strahove koje duboko potiskuju. Uspeh mogu ostvarii u sferi ezoterije ili alternativnog vida lečenja.

Rođeni između 17:30 i 19:30

Sunce u sedmoj kući  – Maštoviti zavodnici

Osobama rođenim u ovom času nedostatak samopouzdanja može stvarati velika ograničenja. Oni moraju težiti razvijanju veće samostalnosti. Imaju dosta talenata, kreativnosti i posredničkih sposobnosti. Motivacija i podsticaj su veoma važni za njih.

Rođeni između  19:30 i 21:30

Sunce u šestoj kući – Prilagodljivi organizatori

Ovaj čas rođenja simbolično se nadovezuje za planiranje i sumiranje rezultata. Ove osobe dosta pažnje posvećuju prganizaciji, planiranju i produktivnim idejama. Za njih je veoma važno da se unapred pripreme za predstojeće ciljeve. Odlično se snalaze u poslovima vezanim za sferu marketinga i organizacije.

Rođeni između 21:30 i 23:30

Sunce u petoj kući – Maštoviti umetnici

Rođeni u ovom času često znaju biti dosta komplikovani ili egocentrični. Uopšteno, kreativni izraz za njih je vrlo važan. Poseduju dosta vitalnosti, mentalne jačine i istrajnosti. Područje umetnosti omogućava im da izraze svoju originalnost. Ove osobe treba da teže otkrivanju  onih segmenata koja se odnose na kreativnu stranu.

Facebook Comments