Ciganski horoskop – tajne zapisane u zvezdama – prvi deo

Svaki znak u ovom horoskopu otkriva važne karakteristike i obeležja koji su u sprezi sa mističnim simbolima iz tradicije romskog naroda. Ciganski horoskop se razlikuje od zapadnog zodijaka, jer su u njemu opisane mnoge pojedinosti vezane za osobine ličnosti, instinkt i intuiciju.

Znak Bodež  – simbol borbenosti

Rođeni između 21. marta i 20. aprila

Osobe rođene u periodu vladavine ovog simbola  su inicijativne, odlučne i hrabre. One imaju veliku želju za istraživanjem, sticanjem novih znanja i ostvarenjem velikih ciljeva. Njihova priroda je strastvena, a sa mnogim izazovima znaju hrabro da se suoče. Odlikuje ih iskrenost, stabilnost i dinamičnost. Nekada znaju biti previše dominantne i tvrdoglave. Oni imaju dušu večitog putnika. U ljubavi su predane, strastvene, spremne da uvek zaštite osobu koju vole. Ove osobe su rođene da budu vođe, jer imaju neiscrpnu energija koja im pomaže da uvek dođu do cilja i ostvare pobedu.

Njihov metal je gvožđe, pa amajlije od ovog matrijala treba koristiti za zaštitu od negativne energije. Srećan dan je utorak, kao i brojevi 5, 7, 9, 10, 13 i 20.

Idealna boja je crvena, a odgovara im miris lavande.

Kompatibilni su sa znakom Zvezda i Kruna.

 

Znak Kruna – simbol plemenitosti

Rođeni između 21. aprila i 20. maja

Ove osobe krasi velika osetljivost, emocionalnost i romantičnost. No, ovaj znak se povezuje sa aspektom materijalne strane života, pa je finansijska sigurnost kod ovih osoba od velikog značaja. Odlikuju ih konzervativna načela i odanost tradiciji. Imaju dosta talenata, izražen osećaj za estetiku, kreativnost i umetnost. U poslovanju su dosta razboriti, ali i nemilosrdni u ostvarenju svojih ciljeva. Na ljubavnom planu za njih je preliminarna odanost i potpuna posvećenost. U ciganskom horoskopu Kruna je simbol koga odlikuje velika nežnost i romantična priroda. Osobe rođene u ovom periodu imaju jake i čvrste stavove što im pomaže u postizanju uspešne karijere i donosi profesionalni napredak.

Njihov metal je bakar koji treba koristiti za izradu zaštitnih amajlija.

Srećan dan je petak, kao i brojevi  3, 5, 12, 24, 32 i 27.

Idealne boje su plava i žuta, odgovara im miris ruže.

Kompatibilni su sa znakom Zvono i Točak.

Facebook Comments