Datum rođenja i broj materijalnog prosperiteta

Numerologija je nauka koja se bavi izučavanjem brojeva koji na određene načine mogu da nam pruže informacije o različitim segmentima života, mogućnostima i potencijalima.

Talisman za novac

Datum rođenja nam može pomoći da saznamo mogućnosti vezane za materijalno blagostanje, ali i koji je posao najbolje aspektovan numerološki za nas.

Kada  želimo da izračunamo broj materijalnog prosperiteta i mogućnosti, potrebno je da saberemo sve brojeve iz datuma rođenja, zajedno sa vrednošću imena i prezimena i svedemo na jednocifren broj. Broj koji dobijemo biće pokazatelj onoga što nam je dato kao potencijal,  šansa i prilika.

Datum rođenja i broj materijalnog prosperiteta: Broj 1-Kada sabiranjem svih brojeva dobijemo  1 to ukazuje na praktičnost, dobru organizaciju i samostalnost. Da bi postigli materijalni uspeh potrebno je da sami vodite svoj posao i da sami projektujete vaše poslovne ideje. Na taj način možete ostvariti pun potencijal u poslovno-materijalnom segmentu.

Broj 2-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 2 to ukazuje na emotivnu prirodu, razvijenu kreativnost i maštovitost. Osoba sa brojem 2 se odlično snalazi u svetu umetnosti, posebno kada je gluma u pitanju. Ovde je veoma važno razvijati postojeće talente i umetničke veštine.

Broj 3-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 3 to ukazuje na radoholičnu prirodu i želju za materijalnim stvaranjem koje nekada može biti iznad svega. Ovo je broj moći i donosi ostvarenje velikog uspeha u finansijskom području.

Broj 4-Kada sabiranjem brojeva dobijemo  4 to ukazuje da ste vi osoba koja može imati dosta sreće kada je novac u pitanju. Tokom života moze se dešavati da imate dosta uspona i padova i zato je najbolje da pravite dugoročne projekte koji vam mogu pomoći da opstanete u težim ciklusima.

Broj 5-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 5 to ukazuje na važnost kontakata i komunikacije sa drugima koji mogu biti ključna spona u ostvarivanju visoke karijerne pozicije. Osobe sa naglašenim brojem 5 imaju dosta sreće i uspeha kada se bave poslovima vezanim za istraživanje i marketing.

Datum rođenja i broj materijalnog prosperiteta: Broj 6-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 6 to ukazuje na mnoge talente kroz koje će osoba ostvariti izvor prihoda. Rad sa decom, uslužne delatnosti i poslovi komunikacije mogu doneti dobar materijalni status.

Broj 7-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 7 to ukazuje na veoma izraženu intuciju i odličnu percepciju. Ove osobe mogu ostvariti veliki uspeh na liderskim pozicijama, u medicini i holističkoj praksi.

Broj 8-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 8 to ukazuje na talente u kreativnim područjima. Broj 8 ima stvaralačku energiju i odlično se snalazi u poslovima komunikacije i ekonomije.

Datum rođenja i broj materijalnog prosperiteta: Broj 9-Kada sabiranjem brojeva dobijemo 9 onda to ukazuje na talente u sferi sporta, obrazovanja i istraživanja. Mešavina mnogih kvaliteta sadržanih u broju 9 ovim osobama donosi mogućnost putovanja u inostranstvo i uspešnu saradnju sa strancima.

Facebook Comments