Datum rođenja – potencijali

Svaki datum rođenja ima svoju energiju, svoje potencijale i mogućnosti. Da bi došli do odgovora koje potencijale otkrivaju naši brojevi, potrebno je da saberemo sve cifre iz datuma rođenja i svedemo ih na jednocifren broj. Ukoliko dobijemo brojeve 11 i 22 njih ne treba raščlanjavati na jednocifrene.

 

 

Pronadjite svoj broj i iskoristite maksimalno svoje energetske potencijale.

Broj 1. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili 1 to je siguran pokazatelj određenog autoriteta koji posedujete. Ono što je posebno važno znati jeste da osobe sa ovim brojem moraju imati svoj cilj kako bi došle do uspeha. Karijera je vrlo važna za ovaj broj i potrebna je određena samostalnost kako bi osoba ostvarila uspeh. Osobe sa ovim  brojem krasi visoka inteligencija, samostalnost i snalažljivost. Više pažnje treba da povedu o ishrani i da imaju sportske aktivnosti kako bi poboljšali svoju vitalnost.

Broj 2. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili broj 2 to je pokazatelj vaše emotivne i vrlo suptilne prirode. Osobe sa brojem 2 imaju naglašene umetničke talente, ali i mogućnosti da se bave isceliteljskim tehnikama gde mogu biti veoma uspešne. Međutim, poseban akcenat treba da stave na jačanje psihološke strane svoje ličnosti, jer zbog preosetljive prirode često doživljavaju emotivne padove, što mnogo šteti njihovom zdravstvenom stanju.

Broj3. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili 3 to je naznaka kreativne i komunikativne prirode. Osobe sa broje 3 veoma često se kreću u svetu pisaca, umetnika i govornika. Međutim, tokom života često im se dešava da imaju  finansijske probleme zbog loših ili pogrešnih poteza.

Broj 4. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili 4 to je znak prenaglašene osetljivosti. Novac i materijalni kodeksi su veoma važni za osobe sa brojem 4. Takođe, stvaranje predstavlja osnov njihovog života. Osobe koje imaju broj 4 znaju doneti brze i ishitrene odluke, što se negativno može odraziti na segment prijateljstva i ljubavi.

Broj 5. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili 5 to je pokazatelj da imate dosta prijatelja. Kontakti sa ljudima i komunikacija su od ključnog značaja, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Mnoge osobe iz javnog života upravo su pod uticajem broja 5. Sloboda i nesputanost je neophodna kako bi ovaj broj funkcionisao. Osobe sa brojem 5 više pažnje treba da povedu o ishrani, jer su sklone naglom gojenju zbog kojeg mogu imati zdravstvene tegobe.

Broj 6. Ukoliko ste sabiranjem datuma i svođenjem na jednocifreni broj dobili 6 to je naznaka humanosti, milosrđa i velikodušnosti. Osobe sa ovim brojem su druželjubive, uvek su spremne da pomognu drugima, često i na sopstvenu štetu. Negativna strana ovog broja je pojačana napetost, tvrdoglavost i nezaobilazni problemi u braku. Ove osobe imaju dosta talenata, posebno u umetničkim sferama i ukoliko se potrude mogu ostvariti veliki profesionalni uspeh.

Broj 7. Ukoliko ste sabiranjem i svodjenjem na jednocifreni broj dobili broj 7 to je pokazatelj da vaše interesovanje ide u duhovno-spiritualnom pravcu. Osobe sa ovim brojem nisu timski igrači, imaju svoj svet u kome stvaraju i tu se najbolje snalaze. Osobe sa ovim brojem mogu imati dosta uspeha u području duhovnog rada, spiritualnosti, ali i svih onih područja povezanih sa mistikom.

Broj 8. Ukoliko ste sabiranjem i svođenjem na jednocifren broj dobili broj 8 to predstavlja velike stvaraoce, kreativne ideje i istrajnost u ostvarenju ciljeva. Rad i stalno poboljšanje čine najvažniju sferu u životu ovih osoba. Uglavnom, kod ovih osoba manjak finansijske sigurnosti može doneti veliku napetost. Smatra se da 8 daje mogućnost stalnog napretka kroz inovativne ideje i veštinu njihove realizacije.

Broj 9. Ukoliko ste sabiranjem i svođenjem na jednocifreni broj dobili 9 to je naznaka ratobornosti, velike snage i istrajnosti u svim namerama. Porodica i skladan harmoničan život imaju velik uticaj na sam poslovni uspeh ovih osoba. Putovanja i brojni uspesi na profesionalnom planu mogu se postići ukoliko osoba bude pravilno kanalisala svoju energiju.

Broj 11. Ukoliko se sabiranjem i svođenjem na jednocifreni broj dobili 11 to je pokazatelj da će osoba imati određenih otežanja kroz karmičke uplive. Ovaj broj se nadovezuje za veliko zalaganje, kreativnost i fizički rad. Iako postoje brojni potencijali za uspeh, napetost i nervna uznemirenost stvaraju velika ograničenja. Rad na unutrašnjem Ja je neophodan kako bi  se prevazišle brojne barijere i otežanja.

Broj 22. Ukoliko ste sabiranjem i svođenjem na jednocifreni broj dobili 22 to je pokazatelj vrlo osetljive, emocionalne prirode osobe. Ovaj broj akcentuje visoke ciljeve i mogućnost ostvarenja uspešne karijere. Ono što može destabilizovati napredak je loše zdravlje, određene životne okolnosti ili neočekivani događaji.

Facebook Comments