Devica – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Konačno ćete moći videti jasnije. Neptun će i dalje biti u vašem prirodnom 7. polju odnosa i braka, ali bez dužih izazovnih aspekta. Moguće je da ćete tek sad shvatiti koliko je vaš partner (partnerka) dobar, drag i koliko ga (je) zapravo volite. Oni koji su još sami biće realniji u svojim ljubavnim procenama, ali neće zanemariti ni poneko zrnce mašte koje dodaje šarm ljubavnoj vezi. Moći ćete ostvariti znatno više nego prošle godine, a posebno u erotskom životu. Mir u vašoj duši biće jači, a vaše zadovoljstvo veće. Blokade iz sfere obitelji iz koje potečete biće i dalje, ali tome više nećete pridavati toliki značaj, neće vas dirati. Povoljna Venera bit će od 7.6. do 6.7., zatim opet od 21.9. do 15.10., te ponovno od 26.12. do kraja godine.

devica-horoskop-367x300
KARIJERA: Jedna od glavnih tema na dnevnom redu ove godine biće finansije. Jupiter u vašoj prirodnoj 2. kući finansija (i samopuzdanja, lične sigurnosti) doneće vam niz lijepih prilika za zaradu. Neki rezultati mogli bi biti i krupniji. Kako je ista planeta dobro postavljena, očekujte da će se vaše materijalno stanje poboljšati. Radi se o postignućima koja dolaze od vašeg truda, vašeg rada. Od jeseni jačaju kontakti i komunikacije se razvijaju sve intenzivnije, pa ćete biti u prilici proširiti listu saradnika sa kojima radite. Kod ugovaranja poslova zahtevajte jasnoću i preciznost. Osim dobrih novčanih rezultata, ova godina doneće vam i porast vlastitog samopouzdanja i vere u sebe.
ZDRAVLJE & SAVET: Nedostajaće vam momenti sabiranja. Mentalna bistrina u kojoj čovjek jasno vidi i zna što mu je činiti postiže se jačanjem unutrašnjeg mira i povremenim samoćama. Zato ne razmišljajte i slobodno se nakratko izolujte od ukućana. Zatvorite se u sobu i meditirajte. Osvežiće vas.

Facebook Comments