Devica Godišnji horoskop za 2016.

LJUBAV: S Jupiterom u svom znaku sve je moguće, ali kad je u izazovnim aspektima koji donose nerealne procene, treba biti na zemlji. Ako se tako postavite, bićete i više nego zadovoljni svojim  životom. Oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos na najbolji mogući način, a samci će stalno nailaziti na dobre prilike za druženja. Radije ćete biti vani nego kod kuće. Nakon 10.9. sve će vam više značiti sigurnost u vezi, pa ćete gledati da je učvrstite što je bolje moguće. U komunikaciji s drugima ove ćete godine biti izravniji, hrabriji, provokativniji. Pazite da ne preterate i neku dragu osobu ne odbijete od sebe. Venera vam je povoljna između 24.1. i 18.2., zatim od 1.5. do 25.5., ponovno od 6.8. do 31.8. i između 13.11. i 8.12.
006-djevica
KARIJERA: Verovatno ćete iskoristiti sve blagodati tranzita Jupitera po vašem znaku, no samo ako budete realni i objektivni. U suprotnom, mogli bi se preračunati i uletjeti u prekomjerene investicije i troškove. Zato nije loše posavetovati se s nekim trezvenim, najbolje s Jarcem. Pluton iz tog znaka učinit će da podigne mnoga vaša očekivanja u ostvarenja. Blokade možete očekivati iz sfere porodičnog okruženja iz kojeg potičete. Drugi deo godine donosi nešto manje optimizma, ali više realnosti. Ono što ste postigli gledaćete da sačuvate i povećate, no i to će biti moguće samo ako primijenite kriterije realnosti. Važno je ostati na zemlji.
ZDRAVLJE&SAVET: Mnogi će se udebljati ili pokvariti svoj stil života zbog sklonosti ka pretjerivanju u svim vrstama konzumacija. Nedostajaće vam ravnoteža kako telesna, tako i mentalna, a bićete skloni prigovarati drugima bez argumenata. Za sve ste sami odgovorni, s tim se morate suočiti.

Facebook Comments