Feng shui talisman bela boginja sa kišobranom

U svakoj tradiciji postoje simboli koji imaju svoja jedinstvena značenja. Figure i talismani u Feng shui-u osim što imaju svoje blagotvorne učinke na energiju prostora, donose zaštitu od mnogih štetnih učinaka.

 

 

Svaki simbol nosi u sebi određenu energiju i veoma je važno postaviti ga u odgovarajući sektor. Položaj ovih figura usklađuje se prema sektorima od kojih svaki potpomaže u postizanju određenih ciljeva. Jedna od popularnih figura u tradiciji Feng shui-a je bela boginja sa kišobranom.

Feng shui simbol boginja sa kišobranom predstavlja talisman zaštite od zla. Veruje se da će ona zaštititi dom od svih negativnih uticaja, siromaštva i prepreka vezanih za sud. Ovaj simbol donosi zaštitu od svake vrste nesreća i povreda.

Ukoliko osoba ima poteškoće na poslovnom planu tada se ovaj simbol postavlja u severni deo. No, ukoliko nam je potrebno više istrajnosti tada se stavlja u severoistočni deo.

Za osobe koje su usamljene i ne mogu pronaći ljubav talisman boginja sa kišobranom stavlja se u jugozapadni deo. Za materijalno poboljšanje ovu figure treba staviti u jugoistočni deo.

Pored ovog talismana treba staviti papirić sa željom. Smatra se da ovaj Feng shui talisman raspršuje energiju nezadovoljstva i donosi pomoć, obilje i blagoslove.

Prema Feng shui kišobran je simbol zaštite od svake vrste nepogode, dok ovo božanstvo moćna odbrana od energije zlih duhova i  neprijatelja.

Boginja sa kišobranom poznata je pod imenom Sitatapatra. Simbolika kišobrana na ovom Feng shui talismanu rasteruje energiju štete, vraćajući povoljnost i radost u život osobe.

Slika boginje sa kišobranom postavljena u kancelarij zaštitiće od klevete i ogovaranja drugih.  Mnogi praktičari Feng shui-a  smatraju da se određenim mantrama priziva njena pomoć u razdobljima pehova, prepreka ili teških karmičkih razdoblja.

 

Facebook Comments