Gatanje u obične karte: Tref (simbolika i značenje)

Trefovi u gatanju se odnose na područje komunikacije, rada, projekata i planova. Oni simbolišu element Vazduha i jesenji period. U pogledu zdravlja predstavljaju mišićni sistem. Uopšteno, simboli trefa pokazuju praktičnu stranu, dostignuća i očekivanja.

As tref je karta bogatstva, dobrog materijalnog statusa i poboljšanja na finansijskom planu. U gatanju  se odnosi na nove planove u poslovanju i realizaciju ideja.

Kralj tref je simbol odane i verne osobe. Označava i sve one cikluse, razdoblja koja će se ponoviti.

Kraljica tref predstavlja blisku žensku osobu, to može biti sestra, prijateljica ili rođaka. Ova karta je takođe simbol saznanja i istine u sferi poslovanja.

Žandar tref u gatanju simboliše mlađeg muškarca i povezuje se sa aspektom pomoći.

Desetka tref tradicionalno označava dugo putovanje, realizaciju poslovnih planova i sreću.

Devetka tref predstavlja probleme i konflikte sa bliskim rođacima ili nerešena porodična pitanja. Takođe ukazuje na eventualne promene u karijeri.

Osmica tref u gatanju simboliše planove i finansijska pitanja. Ova karta je takođe naznaka mogućeg zaposlenja ili nove poslovne saradnje.

Sedmica tref je karta sreće. Povezuje se iznenađenjima i neočekivanim pozitivnim preokretima. No, takođe može biti pokazatelj magijskih rituala za pospešenje posla.

Šestica tref govori o poslovnom napretku. U gatanju ova karta se povezuje i sa aspektom obrazovanja.

Petica tref odnosi se na područje hobija, zabave i  praktičnih nastojanja. Simboliše trajnost u ljubavi i bračnu stabilnost.

Četvorka tref je karta razočarenja i nestabilnosti. Ova karta predočava na razdoblje stagnacije u poslovanju.

Trojka tref se smatra specifičnom kartom. Ona je najava prekida ljubavnog odnosa, alii praktičnog razvoja.

Dvojka tref odnosi se na sukobe, protivljenje, konflikte i nesuglasice. Poistovećuje se sa periodom rastanka ili odvojenošću od voljene osobe.

Facebook Comments