Gledanje u karte

Gledanje u karte spada u staru umetnost proricanja koja je nastala pre nekoliko hiljada godina. Želja ljudi za otkrivanjem budućnosti i dobijanjem odgovora na  određena pitanja iz običnih, tarot ili ciganskih karata održala se do današnjih dana.

 

 

Karte nam omogućavaju da zavirimo u svoju budućnost, saznamo koji je idealan period za promene, kada ćemo pronaći novu ljubav i da li će naša očekivanja biti ispunjena. Budući da otvaranjem i tumačenjem svake karte dobijamo uvid u budući tok događaja, ujedno imamo priliku da izbegnemo mnoge probleme, propuste i opasnosti.

Danas postoji mnogo načina otvaranja karata pomoću kojih se otkriva budućnost. Svaka karta u interpretaciji ima svoja specifična značenja, koja su pozitivna ili negativna. Mnogi tumači smatraju da izvlačenjem samo jedne karte mogu se otkriti mnoge informacije o osobi, situaciji, ali takođe prošlosti, sadašnjosti, budućnosti.

Karte nam nude drugačiji pogled na trenutnu situaciju i ukazuju nam na pravi smer u rešavanju problema. Simboli na kartama smatraju se vrlo vrednim jer mogu biti pomoć na putu samospoznaje. Na običnim kartama slike kraljeva, kraljica i žandara smatraju se tajanstvenim simbolima koji imaju svoja skrivena i specifična značenja.

Postoje različite metode gledanja u karte koje nam daju odgovore na jednostavna pitanja iz svakodnevnog života. Za ovu metodu koriste se karte počev od simbola as do simbola desetke. Karte je potrebno promešati, zatim se skoncentrisati na pitanje i poređati tri karte u krug, okrenute licem ka dole. Odgovor se tumači u skladu sa dobijenim vrednostima brojeva na kartama.

Gledanje u karte – Simbol As

Uspešno ćete realizovati svoje planove i ciljeve.

 

Gledanje u karte – Simbol Dvojke

Očekuje vas sjajna prilika za ispunjenje onoga što želite već duže vreme.

 

Gledanje u karte – Simbol trojke

Morate biti dodatno oprezni u narednom periodu. Nisu namere svih osoba iskrene.

 

Gledanje u karte – Simbol četvorke

Najpre završite sa započete projekte, pa tek onda krenite sa novim planovima.

 

 

Gledanje u karte – Simbol petice

Skoncentrišite se na sadašnju situaciju. Budite realni i pazite da ne uđete u nepotreban rizik.

 

Gledanje u karte – Simbol šestice

Iako se sada nalazite u dosta povoljnom periodu, nemojte zaboraviti na osobe koje su vam pomogle.

 

Gledanje u karte – Simbol sedmice

Potrebno je da sledite svoju intuiciju i unutrašnji glas. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka.

 

Gledanje u karte -Simbol osmice

Detaljno analizirajte trenutnu situaciju. Pre nego krenete sa realizacijom plana, razmotrite svoju finansijsku situaciju.

 

Gledanje u karte – Simbol devetke

Moguće je da ćete biti dosta uzrujani ili ljuti zbog nanete nepravde. Iako ste u pravu, nemojte ulaziti u sukobe sa drugima.

 

Gledanje u karte – Simbol desetke

Poslušajte mudre savete bliskih osoba.

 

Facebook Comments