Godišnji horoskop 2016 – Ovan

LJUBAV: Sve ono dobro i lepo što vam se dogodilo ili pokrenulo protekle godine, sada ćete učvršćivati. Ljubavni događaji možda neće biti toliko senzacionalni, nego više mirniji, tiši, trezveniji, ali i mudriji. Mnogi će uživati s voljenom osobom na način kao da se poznaju oduvek. Oni koji su još sami neće srljati u nove veze, nego će pustiti malo vremenu neka samo kreira novo upoznavanje. Delovaćete zrelo i stabilno. Bićete sigurni u sebe. Nakon 10. 9. kad Jupiter uđe u Vagu otvoriće se nove prilike za još bolje povezivanje sa drugima, uz uslov da ih uvažavate. Povoljni dani za ljubav kad vam je Venera prilično sklona dolaze između 1.1. i 24.1., potom od 6.4. do 1.5., zatim od 13.7. do 6.8. i ponovno od 19.10. do 13.11.

ovan

KARIJERA: Okruženje na radnom mestu biće ugodno i motivaciono za vas, a vi inventivni i zanimljivi mnogima. Oni koji uče uložit će dosta energije u svoj napredak i biće fokusirani na knjigu punim kapacitetom sve do jeseni. Od tada će svi više dobijati od drugih, a saradnje i partnerstva će se poboljšati. Celu godinu za vas je situacija stabilna i malo je toga što bi je moglo uzdrmati. Manjih neslaganja može biti jedino s autoritetima, no kako objektivno stojite dobro, nećete tome pridavati značaj. Takođe je važno da sve u pogledu poslovanja procenjujete po činjenicama, a mašti pustite na volju van radnog vremena.

ZDRAVLJE & SAVET: Većina vas odlučiće promeniti neke navike na bolje što će svakako doprineti poboljšanju zdravlja i kondicije. Imaćete dovoljno snage i energije da se izborite za sve što želite, a ne zaboravite povremeno i spustiti loptu, te se opustiti u prirodi.

Facebook Comments