Hiromantija: Značenje linija narukvica na ruci

Hiromantija ili čitanje linija sa dlana ruke smatra se drevnom umetnošću čiji koreni dosežu u drevnoj Indiji. Veruje se da je nastala iz hinduističke tradicije, nakon čega se pojavila u Evropi.

Ova praksa kroz stoleća postala je vrlo popularna, jer nam ukazuje na fascinatne naznake, mnoge skrivene istine i budućnost. Postoji dosta informacija i detalja koji se odnose na linije dlanova ruku i njihov oblik. No, značenje linija narukvica na ruci može nam ukazati na vrlo zanimljive detalje.

Naime, linija narukvica se nalaze na donjem delu zgloba između šake i ruke. Veruje se da ukoliko osoba ima dosta ovakvih linija – narukvica, to će njen životni vek biti duži. Takođe, za prvi red linija se veruje da otkriva više od ostalih. Ukoliko je ona jasna, nije prekinuta i duboko je utisnuta, osoba će imati dobro zdravlje, dosta vitalne energije i fizičke snage. No, ako je ova linija nejasna, isprekidana i slabo ocrtana to govori o slabom i vrlo krhkom zdravlju.

Većina osoba ima 3 ove linije, a vrlo retke su osobe sa 4 linije. U pogledu godina, prva linija narukvice prikazuje razdoblje od 23 do 28 godina našeg života. Druga linija označava dob od 46 do 56 godina. Treća linija odnosi se na razdoblje od 69 do 84 godine. Zadnja, četvrta linija iz skupa ovih narukvica označava više od 84 godine života.

Takođe, mnogi zdravstveni problemi predstavljeni su upravo kroz ove linije narukvica. Postoji izvesna razlika za muškarce i žene kod prve linije. U hiromantiji, kod ženskih osoba ukoliko je ova linija slomljena i krivudava, to označava moguće probleme sa začećem ili reproduktivnim sistemom. Kada je kod muškaraca prva linija neravna ili u više navrata slomljena to označava moguće probleme sa prostatom i plodnošu.

Druga linija smatra se pokazateljom bogatstva i obilja. Ukoliko je ona jasno definisana i neprekinuta to ukazuje na obilje i novčani prosperitet.

Treća linija govori nam o slavi i moći osobe. Smatra se da ravna linija bez prekida predočava na visok položaj u društvu i uticaj.

Četvrta linija povezuje se sa trećom i veruje se da pojačava njen uticaj. Kod osoba koje je imaju, prema hiromantiji, simboliše aspekt velike moći i prosperiteta tokom života.

Facebook Comments