Horoskop za decembar 2017.

Ovan

Bogat društveni život i veselje biće obeležja ovog meseca. Mnogi će izlaziti više nego inače, dobro će se zabavljati, a većina će osvežiti svoj erotski život. Oni koji već jesu u vezama prolaziće pravu malu renesansu. Povremeno ćete na poslu pokazivati borbenost koja vam nije uvek svojstvena, ali će ista donositi razultate.

Bik

Poslužićete se posebnim rečima kako bi zaveli osobu koja vam je draga. Nije isključeno da to bude na putovanju. Ceo mesec vi ćete biti posvećeni drugoj strani u vezi. Od vas će se očekivati potezi o kojim ćete dugo razmišljati. Analize ponekad neće imati kraja. Pokušajte se više osloniti na spontanost slušajući svoj unutrašnji glas.

Blizanci

Snaga vas neće napuštati tokom većine ovog meseca, ali ćete na mnogim poljima biti izloženi blokadama. Prepreke ćete nadilaziti upronošću. Porvemeno ćete imati i moralne dileme. Biće to zahtevan mesec. Ipak, vaš duh i snaga pomagaće vam da izdržite. Neki od kolega potražiće vaš savet, pa im pomozite.

Rak

Mnogi će uložiti dosta energije kako bi učvrstili svoju vezu. Neki bi se mogli odlučiti i na službeno ozvaničenje. U poslu će doći do nepredviđenih problema sa poslovnim partnerima, ali ćete uz malo truda sve rešiti uspešno. Sistemske promene koje su odnedavno uvedene zaživeće na kvalitetan način, ai vi ste deo njih.

Lav

Oni koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju na ljude koje sreću preko posla. Tu bi moglo doći do fatalne privlačnosti. Oni u vezama uživaće u svakodnevnici koju će oplemeniti na vešt i kreativan način. Mnogi će ovaj mesec shvatiti da ne rade slučajno svoj posao i da u njemu zapravo uživaju.

Devica

Oni u stabilnim vezama shvatiće da za ljubav ne treba publika i atrakcija, nego da život čine male stvari. To će biti dokaz zrelosti njihove veze. Na radnom mestu će uživati u ugodnijoj atmosferi, a posla će biti više nego inače. Možda neće biti senzacionalan, ali biće kvalitetan. Ne odgovarajte na provokacije niti na kritike. Zanemarite ih.

Horoskopski znaci po datumima

Vaga

Bez obzira na vaše dobre namere i optimizam, svakao malo dolaziće do diskrapancije u ličnim odnosima. Ne trudite se previše jer će proći samo od sebe. Uživajte na način realista i smanjite svoja očekivanja. Naći ćete prostor za zadovoljstvo. Za neke poslove izboriće ćete se svojim uverenjima, ali ćete morati biti diplomata.

Škorpija

Mnoge će mučiti čežnje i osećaj usamljenosti. Ljubavne planete neće vam još ići na ruku. Zato se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Ako već jeste u vezi, mirom održavajte status kuo. Na poslu ćete morati pristati na neke kompromise, ali oni su prolaznog karaktera. Zato ne pravite buku i čuvajte svoje živce

Strelac

Privlačiće vas tajnovitost privatnog života i biće vam jako važno da neke svoje intimne stvari sačuvate samo za sebe ili za sebe i svoju najdražu osobu. Oni koji su još sami udvaraće se na diskretan način. Na poslu ćete raditi na vrlo uravnotežen način i ništa vam neće biti teško. Sportski radnici biće na dobitku.

Jarac

Neki će uživati u platonskoj ljubavi, neki će maštati misleći da je to stvarnost, a neki će biti konkrentije i tajno ljubiti. Strasti ni u jednoj od opcija neće nedostajati. U poslu ćete zauzeti stav da je bolje ne izlagati se, pa ćete delovati iz senke. Pokazaćete se kao vrlo zanimljiv i maštovit radnik.

Vodolija

Biće zanimljivih ljubavnih događanja. Mnogi će shvatiti koliko vole i koliki su voljeni. Ako ste još sami, svakako se doterajte i izlazite, jer su šanse da se zaljubite ili još više da nekog zavedete zaista velike. U poslu ćete dobiti odlične reference i preporuke, a vaše će samopouzdanje porasti. Redovno se odmarajte.

Ribe

Ovo je zanimljiv mesec u kom će vam porasti samopouzdanje. Mnogi će vas želeti u svom društvu, pa ako ste još sami, jednostavno krenite. Na poslu će biti stresova, ali vi ćete imati malo više snage i nerava, pa ćete se usmeriti bolje. Oslonite se na svoj uticaj na ljude i svojom profesionalnošću pobedite prepreke.

Facebook Comments