Horoskop za januar 2019.

Ovan

Oko vas će se ceo mesec motati jako mnogo ljudi, pa ako ste još sami, eto prilike da nekog upoznate. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi aktivni. U poslu ćete najradije raditi samostalni ili raditi od kuće. Neće biti loše, no ako planirate poslovna putovanja, dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

 

Bik

Izlaze na videlo plodovi vašeg truda. Biće i onih koji će vas prozivati, ali vi ćete izneti jake argumente. Oslonite se na ljude od poverenja, ali istovremeno budite i oprezni. Proleće u vama budi maštu i mnogi će sanjati o idealnoj ljubavi. Neki će s voljenom osobom doživeti vrlo intimne trenutke za pamćenje.

Blizanci

Vaš privatni život ovog će meseca biti šaren. Biće peripetija, izazova, potrebe da se dominira ili isteraju stvari na čistac, ali mir, tiho uživanje ili slično, izostaće. Budite spremni da neće biti idealno, ali ne trošite energiju ako procenite da neće biti rezultata. Nekad je bolje jednostavno pričekati. U poslu će biti pomaka na bolje, ali i stresa.

Rak

Stalno će vam se činiti da je potreban samo još jedan mali korak pa da stignete tamo gde ste oduvek želeli. Problem će biti niz nemira i stresova koji prate sve to. Najbolje je shvatiti da smo svi povezani i da moramo prihvatati jedni druge. Nametanje i bahatost nigde ne vode. Taština je loš saveznik. Razmislite o sebi.

Lav

Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom biće velika, te za vas podsticajna. Retko ćete ovaj mesec biti sami. Verovatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo ili ćete zajedno biti među ljudima. Bićete zadovoljni, ispunjeni, srećni i otvoreni. Disaćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.

Devica

Ljubavni život vrteće se oko kuće, ali biće i distance. Neće vam se dati angažovati oko ljubavi. Radije ćete tulumariti bez obaveza. Oni koji su mladi mogli bi prolaziti kroz jednu isprekidanu vezu, tako da čas jesu, čas nisu skupa. U poslu će vam sve biti ravno, osim ako ne radite sa mladima. Tu će biti povećanih zahteva.

Vaga

Ništa nije slučajno, pa ni to da sad traje malo manje atraktivna ljubavna faza. Kao da ste to znali, jer vas neće iznenaditi. Oni u vezama mudro će mirovati i biti manje ambiciozni, a samci će se više posvetiti poslu. Neki će obnoviti ili pokrenuti saradnju s mladima koja će im doneti veliku radost. Biće to pravo osveženje.

Škorpija

Lep razvoj ljubavnih događaja osnažiće vas i podstaći da na život napokon gledate malo vedrije. Biće prilika za druženja, ljubljenja, zabave, sretne trenutke, pa i zaljubljivanja. Na poslu će biti “loma”. Stresovi, novosti vezane za napetosti, promene koje nisu bile sasvim očekivane. Biće i dobrog i lošeg, a vi kormilarite najbolje kako znate.

Strelac

Nastavlja se period pojačanih napora u ljubavi, ali uz konačan uspeh. Ponekad ćete morati paziti kako se ponašate. Ne prenagljujte, a ako baš nije sve po vašem, strpite se. Oni koji su još sami biće povučeni i posvetiće se istraživanju alternative. Poslovna situacija biće pod kontrolom ako ne ulazite u rasprave. Budite umereni u svemu.

Jarac

Trebaće vam malo živaca da poboljšate svoj privatni život. Ne budite nestrpljivi, jer se to može. Ipak, izazova i provokacija neće nedostajati, no prihvatite to kao priliku za treniranje strpljenja i takta. Nešto slično dešavaće se i na poslu. Vaši nadređeni pojačaće pritisak, a vama će nedostajati snage. Štedite se.

Vodolija

Kad se malo zabrinete, vaši prijatelji pomoći će vam da se pred vama otvore nove spoznaje, pristupi i mogućnosti, a onda će uslediti i veselje. Neki će se zagledati u osobu iz svog starog društva. Poslove ćete odrađivati pomalo nonšalantno. Gledaćete da što više uživate u onom što radite. Neki će neočekivano biti pohvaljeni.

Ribe

Oni koji su težili promenama, imaće priliku ostvariti ih na najbolji mogući način. To što će oni sami ponekad praviti slona od miša, njihov je problem. Okolnosti, ljudi i događaji objektivno će im ići na ruku i u poslu i u ljubavi. Na njima je da porade na svom optimizmu, otvorenosti i humoru.

Facebook Comments