Horoskop za jul 2017.

Ovan

Mesec će biti dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u spomenutom. Pomoć dolazi od mladih ljudi. Bićete kreativni i originalni u svojim bavljenjima. Srećom, vaš ljubavni život ovaj će mesec biti sasvim zadovoljavajući. Ne mešajte partnera i porodicu iz koje potičete.

Bik

Uz dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi, vi ćete žariti i paliti gde god stignete. Mnogi će vas poželeti u svom društvu. Oni u vezama biće srećni. Sve ostalo biće vam trenutno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Oni koji nisu na godišnjem radiće tek toliko da odrade što treba.

Blizanci

Posao vam ovaj mesec verovatno neće biti u prvom planu. On će doduše teći uobičajeno, a vi ćete se više baviti razmišljanjima kako poboljšati svoj status, znanja i razvoj. Ljubavni život biće šaren. Ponekad na distanci, a ponekad uz mogućnosti prijatnih poznanstava. Ako već jeste u vezi, poboljšaćete svoj odnos s partnerom uz određene napore.

Rak

Većinu meseca imaćete energije za dvoje, ali je nećete uvek pravilo koristiti. Svako forsiranje imaće suprotan efekat. Zato se obuzdajte. Bićete zavodljivi, ali i frustriani u ljubavi. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jeste da se većina njih zapravo stabilizuje na duge staze.

Lav

Vaš ljubavni život ovaj bi se mesec mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebaće biti trezven i snalažljiv da prepoznate što je što i da ne odreaguje kako ne treba. Ako uspete, biće vam lepo. Poslovi se šire na više područja, vi ste angažovani i pomalo umorni.

Devica

Mnogi će biti obuzeti poslom. Biće i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog radnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvideti, ali ne bunite se. Važno je sačuvati živce i strpljenje. Vežbajte toleranciju.

Vaga

Većinu meseca učvršćivaćete ono što ste postigli u privantom životu. Trebaće dosta truda da u tome i uspete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede meru. Biće i onih koji će biti nezadovoljni sa platom, no šta je, tu je.

Horoskopski znaci po datumima

Škorpija

Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja doneće vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz senke doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći izneti na videlo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bićete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam takođe ići prilično dobro.

Strelac

Verovatno će se vaši privatni odnosi ovaj mesec srozati na onaj nivo koji ne želite. Budite kooperativni i uzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se bistriti. Još uvek ćete se malo mučiti s novim zahtevima. Ako ste umorni, usporite.

Jarac

Mesec pred vama biće dobar za pokretanja planova, ideja i projekata na duže staze. Neki će takođe krenuti na stručno usavršavanje, a bit će i onih koji će putovati. Bićete puni novih ideja, spremni deliti sa onima koji ih razumeju. Manji problem može se javiti zbog vašeg preterivanja u hedonizmu.

Vodolija

Zablistati će između vas i voljene osobe na najobičnijim mestima. Oplemenićete svoju svakodnevnicu romantičnim idejama. Računajte da će neki zbog toga i tračariti. Ne uzimajte to k srcu. Na radnom mestu će biti stresa, ali i zanimljivih predloga. Sve nekako pomešano. Budite pametni i sledite svoje ciljeve.

Ribe

Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomešan sa željom – sve vam se to može dogoditi ovaj mesec. Pokušajte biti sabrani i dočekati se na noge. U poslu će biti šareno. Biće dobrih situacija koje će vas motivisati, ali i onih koje odrađujete preko volje.

Facebook Comments