Horoskop za jul 2018.

Ovan

Najviše iskušenja i problema ovaj ćete mesec imati s autoritetima i svakim onim koji pokušava dominirati, bilo u nekom odnosu, bilo u poslu. Ponekad ćete to biti vi sami. Zato je važno da pre svega dobro sagledate ko je ko i koja je vaša prava uloga u svemu. Imajte to na pameti i sve će se odvijati lakše. Ništa ne forsirajte.

 

Bik

Dok vi budete izlazili i tulumarili, u srcu ćete osećati da je ljubav ipak negde daleko od vas. Moguće je da ćete stvoriti niz površnih odnosa. Uglavnom, biće dobre zabave, a samo neki će ostvariti dublji odnos. Na poslu ćete imati prilike da pokaže koliko ste kreativni, pa ćete na taj način oplemeniti ono što radite.

Blizanci

Dobro ćete biti usmereni većinu ovog meseca. Proširićete svoje horizonte, usavršiti stručna znanja, pokrenuti nove saradnje. Neki će putovati zbog posla. Lični odnosi biće pod kontrolom, više ćete se davati, nego primati, ali to nije ni važno. Biće malih frustracija, ali vi ćete imati i snage za dvoje. Sve ćete izdržati.

Rak

Svako malo vi ćete biti osoba kojoj se mnogi udvaraju. Ponekad će vam toga biti i dosta. Ipak, biće vam i drago, a ako ste sami, naći ćete društvo. Već u vezi biće zaista raspoloženi za ljubav i biće im lepo. Zbog pomenutog na poslu će vam biti zanimljivo, ali i naporno. Odvojite posao i privatnost koliko god možete.

Lav

Pokrenuće se nova preduzimanja, a vaš angažman će biti veći nego pre. Zavisno od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspevati glumiti da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora biće dobro.

Devica

Ceo mesec bićete vrlo aktivni. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete retko odmarati. Baš te male pauze biće potrebne kako bi ostali punih baterija. Radićete bez predaha, novca ćete imati. Lični odnosi biće bolji u prvom delu meseca, no i u nastavku neće biti loše.

Vaga

Verovatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledaćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak menjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.

Škorpija

U prvom delu meseca obavljaćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom delu meseca. Biće tu niz zahteva, a kako ste vi dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima i u svakom trenutku znaćete šta treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.

Strelac

Većinu ovog meseca delovaćete na dva načina: diskretno i otvoreno. Vama je svojstvenije biti među ljudima i širiti informacije, ali ovaj put sve ćete povezati i sa svojom intuicijom i maštom. Pokazaćete se bogatijom osobom. U ljubavi će biti dobro ako ne odgovarate na povremene provokacije.

Jarac

Potreba za istraživanjem i daljinama ojačaće tokom ovog meseca. Neki bi zbog toga mogli ubrzati stvari i učiniti i poneku glupost. Važno je prvo pogledati gde skačete, a tek onda skočiti. Lični odnosi biće kvalitetni, a vaš partner biće vam najbolji oslonac i savetnik u vašim preduzimanjima.

Vodolija

Na radnom mestu pojaviće se velika prilika da prosperirate ili da radite nešto što je vama jako drago i prijatno. Moguć je i posao koji će vam podići ugled. Vi to sigurno nećete propustiti. Privatno, moraćete sarađivati sa partnerom čak i onda kad mislite drugačije. Shvatićete da je to privremeno.

Ribe

Većinu meseca bićete puni energije i potrebe da preduzmete još više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Lični odnosi razvijaće se dobro sve do sredine meseca. Drugi deo meseca donosi malu distancu u ljubavi.

Facebook Comments