Horoskop za jun 2017.

Ovan  

Entuzijazam i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratiće vas većinu ovog meseca. Mnogima ćete biti primer osobe koja se snalazi u svim uslovima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi dešavaće se na temu procene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.
Bik    

Najbolje će proći oni koji budu imali realna očekivanja u ljubavi. Prilike za vežbanje samokontrole, tolerancije, strpljenja i diplomatije susretaćete gotovo svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Oni koji su još sami ljubav bi iznenada mogli sresti preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

Blizanci  

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona doneti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Oni u dužim vezama biće dobro. Na poslu će se pojaviti licemeri koji će vam se dodvoravati, a misliće nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

Rak  

Neki će maštati o ljubavi ili jedan dug za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se takođe morati prilagođavati jer će glavnu reč voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

Lav  

Pred vama je mesec u kom ćete učvršćivati stečene pozicije. Izazovi će se vezivati uglavnom uz finansijske pitanja gde će biti važnih odluka. Proširićete kontakte, a neki će i putovati. Ljubavni život biće zanimljiv. Vaša društvenost dovešće vas do mnogih osoba sa kojim ćete deliti radosti i brige. Bićete zabavni.

Devica  

Učinićete dobro delo prema sebi i partneru ako svoja lična očekivanja svedete na razumnu meru. Bez obzira što se volite, okolnosti vam ovaj mesec neće uvek ići na ruku. Pritisak na poslu pojačaće se, pred vama su novi izazovi, a vi željni mira i odmora. Moraćete balansirati, ali vi to dobro znate.

Vaga  

Rešićete neke stvari u svom životu do kraja. To će vas otvoriti za nove ljude, a povećaće se i vaše samopouzdanje. Neki će graditi nove poslovne poteze na čvrstim temeljima. Bićete smeli u svojim poduzimanjima. Drugi će putovati, širiti kontakte i sve se više povezivati s ljudima. I u ljubavi.

Škorpija  

Slobodno vreme ovaj ćete mesec najradije sprovoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su to i prijatelji vaše najdraže osobe, bićete srećni. Poslovne mogućnosti takođe će biti velike, ali vam se neće svideti stil vaših nadređenih koji će pokušati da dominiraju pod svaku cenu. Očekivaćete više poštovanja, a ono bi moglo izostati.

Strelac  

Pred vama je mesec bogatog društvenog života i ugodnog radnog okruženja. Mnogi će se napokon preporoditi. Neće im biti problem rešavati sve na što budu nailazili jer će u njima ključati energija, snaga i spremnost za svaki mogući izazov. I poslovno, i u ljubavi, mogli bi procvetati. Budite budni i otvoreni.

Jarac  

Na neki način bićete obeleženi gotovo ceo ovaj mesec. Mnogi pogledi biće uprti u vas i od vas će se očekivati više nego od drugih. Zato ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale, te davati najbolje od sebe. Ponekad ćete biti preumorni od svega, ali vaš život, u svakom pogledu biće vrlo bogat.

Vodolija  

Biće poziva na vrlo atraktivne zabave, a moguće je da na njima sretnete ljude koji su slavni ili imaju velik uticaj u društvu. Vi ćete se sigurno dobro zabavljati, a neki bi mogli i sresti osobu iz svojih snova. Biće i onih koji će zablistati u javnom životu. Na poslu ćete poboljšati odnose s kolegama ili radne uslove.

Ribe  

Kombinovaćete otvoren i tajanstven stil kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ponekad ćete zbog troga biti prava enigma za partnera. Potrudite se biti malo jasniji. Neki će potpuno otpustiti kočnice i posvetiti se lenčarenju bez ikakvih obaveza. Ovakav stil godišnjeg odmora napuniće im baterije. Oni koji rade biće uticajni.

Facebook Comments