Horoskop za mart 2017.

Ovan

Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom biće velika. Retko ćete ovaj mesec biti sami. Verovatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo, ili ćete se zajedno usmeriti ka ljudima. Bićete zadovoljni, ispunjeni, srećni i otvoreni. Disaćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.

Bik

Ljubavni život vrteće se oko kuće, ali biće i distance. Neće vam se dati angažovati oko ljubavi. Radije ćete tulumariti bez obaveza. Oni koji su mladi mogli bi prolaziti jednu isprekidanu vezu, tako da čas jedu, čas nisu skupa. U poslu će vam sve biti ravno, osim ako ne radite sa mladima. Tu će biti povećanih zahteva.

Blizanci

Ništa nije slučajno, pa ni to da sad traje malo manje atraktivna ljubavna faza. Kao da ste to znali, jer vas neće iznenaditi. Oni u vezama mudro će mirovati i biti manje ambiciozni, a samci će se više posvetiti poslu. Neki će obnoviti ili pokrenuti saradnju s mladima koja će im doneti veliku radost. Biće to pravo osveženje.

Rak

Lep razvoj ljubavnih događaja osnažiće vas i podstaći da na život napokon gledate malo vedrije. Biće prilika za druženja, ljubljenja, zabave, sretne trenutke, pa i zaljubljivanja. Na poslu će biti “loma”. Stresovi, novosti vezane uz napetosti, promene koje nisu bile sasvim očekivane. Biće i dobrog i lošeg, a vi butice kormilar najbolje kako znate.

Lav

Nastavlja se period pojačanih napora u ljubavi, ali uz konačan uspeh. Ponekad ćete morati paziti kako se ponašate. Ne prenagljujte, a ako baš nije sve po vašem, strpite se. Oni koji su još sami biće povučeni i posvetiće se istraživanju alternative. Poslovna situacija biće pod kontrolom ako ne ulazite u rasprave. Budite umereni u svemu.

Devica

Trebaće vam malo živaca da poboljšate svoj privatni život. Ne budite nestrpljivi, jer se to može. Ipak, izazova i provokacija neće nedostajati, no prihvatite to kao priliku za treniranje strpljenja i takta. Nešto slično dešavaće se i na poslu. Vaši nadređeni pojačaće pritisak, a vama će nedostajati snage. Štedite se.

Vaga

Kad se malo zabrinete, vaši prijatelji pomoći će vam da se pred vama otvore nove spoznaje, pristupi i mogućnosti, a onda će uslediti i veselje. Neki će se zagledati u osobu iz svog starog društva. Poslove ćete odrađivati pomalo nonšalantno. Gledaćete da što više uživate u onom što radite. Neki će neočekivano biti pohvaljeni.

Škorpija

Opuštenost i zadovoljstva biće glavna obeležja vašeg privatnog života ovog meseca. Bićete dovoljno sigurni u sebe da drugoj strani možete postavljati pitanja kojih ste se nekad bojali. Ojačaće poverenje u vezama. Poslove će krasiti stabilnost, ali stresovi zbog raznih zahteva neće izostati. Ostanite mirni.

Strelac

Vaš stil nije nametanje i agresivnost, a upravo u takvim iskušenjima nalaziće ćete se ovog meseca. Budite jednostavno ono što jeste i olabavite čak i onda kad jasno vidite da situacije nije idealna. Trebate pričekati. U poslu će biti bolje nego u ljubavi, pa iskoristite svoju ogromnu energiju koju sad imate da pokrenete projekte.

Jarac

Mnogi će se duboko zamisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji u njima će svako malo provocirati potrebu za preispitivanjem istog. U poslu ćete biti u iskušenjima nekih saradnji. Moguće je da ćete jednu prekinuti kako bi počeli neku novu. Sve ćete doživeti kao stres. Neki će otići na godišnji odmor.

Vodolija

Vaš kvalitetan ljubavni period nastaviće se većinu ovog meseca. Možete izlaziti ili biti kod kuće u društvu voljene osobe, no nikad vam neće biti dosadno. Uživaćete punim plućima. Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće više posla nego inače, a oni će se razvijati dobro. Male zbrke moguće su u komunikaciji.

Ribe

Svakim danom vi ćete sve više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge će ovo biti lepi dani. Oni koji su još sami rado će izlaziti i još lakše nalaziti društvo. Većinu stvari na poslu uspećete odraditi bez problema. Manje peripetije moguće su sa prihodima jer ćete trebati nešto dati da bi kasnije i dobili.

Facebook Comments