Horoskop za mart 2018.

Ovan

Pred vama je mesec bogatog društvenog života i prijatnog radnog okruženja. Mnogi će se konačno podmladiti. Neće biti problema da se reši sve što se susreće, jer ćete energiju, snagu i spremnost iskoristiti za svaki mogući izazov. I posao i ljubav mogli bi uspeti. Budite budni i spremni.

 

Bik

Na neki način ćete biti obeleženi gotovo ceo mesec. Mnogi pogledi će biti uprti u vas i očekivaće se više od vas. Zato ćete se fokusirati na svoje ciljeve i ideale i pružiti najbolje od sebe. Ponekad će vas nervirati sve, ali će vam život biti veoma bogat u svakom pogledu.

Blizanci

Pozvaće vas na veoma atraktivnu zabavu i možete se tu upoznati sa ljudima koji su poznati ili imaju veliki uticaj u društvu. Sigurno ćete se zabaviti, a neki mogu sresti osobu iz svojih snova. Takodje će biti i onih koji će biti uključeni u javni život. Na poslu ćete poboljšati odnose sa kolegama ili radne uslove.

Rak

Kombinovali biste otvoreni i misteriozni stil kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Ponekad ćete zbog toga biti stvarna enigma za parntera. Pokušajte da budete malo jasniji. Neki će u potpunosti osloboditi kočnice i posvetiti se lenjosti bez ikakve obaveze. Ovaj stil odmora će vam napuniti baterije. Oni koji rade biće uticajni.

Lav

Spontane šetnje, zabava i uživanje s društvom će biti karakteristike ovog meseca. Bićete voljeni na čudan način, i verovatno ćete to i sami raditi. U poslu kombinujete ozbiljnost i nemar što će ponekad zbuniti vaše kolege. Pazite da ne napravite poslovne greške. Držite se pravila.

Devica

Možete očekivati zahtevan mesec u svakom pogledu. Neke planete će biti organizovane tako da morate stalno ostati budni. Postoje svakakve mogućnosti, ali biće i stresa. Fokusirajte se i ne idite glavom kroz zid. Šta sad ne možeš, možda kasnije pokušaj. Dobri su vam prijatelji, a zaljubljenima su moguća iznenađenja.

Vaga

Nekima će se činiti da dižu tegove u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ za ljubav ovog meseca je u rukama druge strane. Zato popustite. Kompromisi će takođe biti potrebni na poslu. Novi ugovori će biti u skladu sa željama i merama drugih, a na vama je da se prilagodite najbolje što znate. Možete to učiniti.

Škorpija

Pred vama je mesec u kojem ćete verovatno stvoriti veće poslovne prilike koje će zahtevati da se snažnije angažujete. Mnogima će se probuditi ambicije, ali će propasti njihova energija. Morate biti savršeno organizovani, i to znate. Privatni život će se okrenuti oko vaših voljenih prijatelja.

Strelac

Tokom ovog meseca konačno ćete ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, postojaće određene provokacije na koje ne morate da odgovorite, ali uopšteno, ići ćete korak napred. Većina poslovnih mogućnosti će se desiti u senci. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Nemojte biti zbunjeni.

Jarac

Ovaj mesec često ćete biti zbunjeni kada je u pitanju ljubav. S jedne strane, idealiziraćete svog partnera ili ćete fantazirati o tome, a s druge strane, nailazite na situacije koje druga strana kritikuje. Nećete znati kako da se postavite. Budite mirni i ne raspravljajte se. Prihvatite kritiku kao prolaznu. Uradite istu stvar na poslu. Opustite se.

Vodolija

Mala iskušenja u privatnom životu biće povezana sa temom indiskrecije. Nemojte se zarobiti ili biti žrtva toga. Nađite u sebi hrabrost da budete iskreni i sve će biti u redu. Vaši poslovi će se odvijati relativno dobro, a najverovatnije ćete delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.

Ribe

Ovog meseca ćete vrlo verovatno da postanete čarobna meta mnogim ljudima suprotnog pola. Ako ste sami i priželjkujete ljubav, izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu koristićete ovaj šarm. Iznenađenja slede na finansijskom polju. Biće pluseva i minuseva, ali na čudan način.

Facebook Comments