Horoskop za novembar 2017.

Ovan

Većinu meseca bićete u iskušenjima da li biti otvoren ili ne. Svaki vaš odnos, bilo privatni, bilo poslovni, biće pod snažnim uticajem vaše intuicije koje će vam katkada govoriti nešto što nije u skladu sa pravilima igre. Slušajte i sledite svoj unutrašnji glas bez obzira. Uz takav pristup čitaćete između redova i mnogo toga otkriti.

Bik

Oni koji su još sami ovog bi meseca mogli doživeti snažnu ljubav s osobom iz svoje radne sredine. Neka obrate pažnju na kolege. Već vezani uživaće u dnevnom ritmu koji će obogatiti jačom erotikom. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati položiti račune i završiti inventara. Neće uvek biti lako.

Blizanci

Možete očekivati vrlo pozitivan mesec u kom će mnoge stvari polako početi dolaziti na svoje mesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom delu meseca, biće male moralne dileme. Zato se dobro organizujte i uvek prvo promislite što je zapravo na stvari. Pokrenuće se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizovati.

Rak

Vaša ljubavna priča nastaviće se. Iskušenja će dolaziti kroz lokalna neprimerena reagovanja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli naći ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno. Bavićete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije biće vezane za komunikacije i izražavanje.

Lav

Niz dobrih prilika za zaradu verovatno će vas podstaći da se angažujete oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odložiti planirani predah. Lični odnosi biće dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Biće i nekih finansijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali rešićete ih.

Devica

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

Vaga

Vaš privatni život biće pod mešovitim uticajima. Biće dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate šta je šta i da budete kormilar najbolje kako znate. Neki će sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promene i trenirati diplomatiju kroz saradnje.

Škorpija

Biće ovo mesec u kom će biti svega pomalo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu će biti zanimljivo i šareno. Događaće se transformacije koje će vam osvežavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom. Vaš ljubavni život razvijaće se dobro i bez većih potresa. Jedino treba štedeti telesnu snagu jer će vam ponekad nedostajati.

Strelac

Pred vama je mesec istraživanja i avantura. Imaćete i prilika za izlaske i zabave, ali ćete na njima biti pomalo odsutni duhom.U takvim okolnostima zabavljaćete se napola. Neki bi mogli osetiti iskušenje tajne ljubavi. Na poslu će takođe biti zanimljivo zbog niza raznih tema. Imaćete priliku pokazati koliko ste kreativni.

Jarac

Mesec pred vama biće zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaš angažman na poslu zahtevaće više izražajnosti, te preznetaciju sopstvenih ideja. Takođe ćete se baviti finansijama. Imaćete podršku uglednih ljudi. Lični odnosi biće dobri. Oni koji su još sami takođe će lako sklapati poznanstva. Dobro ćete komunicirati.

Vodolija

Ovaj mesec biće pomalo šaren. S jedne strane otvaraće vam se nove i zanimljive mogućnosti kako u poslu, tako i u ljubavi, no s druge strane, nedostatak energije i prave inicijative učiniće da od svega iskoristite tek jedan deo. Uz dobar plan i  svojim snagama možda ćete uspeti učiniti i više.

Ribe

Ništa vas neće zaustavljati na putu ka vašem cilju. Bićete puni samopouzdanja ceo ovaj mesec, a imaćete i sasvim dovoljno snage da sve zamišljeno provedete u delo. Stoga će mnogi stvoriti temelje za dalji razvoj posla. Lični odnosi biće kvalitetni, a mnogi će gledati da učvrste postojeću vezu.

Facebook Comments